Hirdetési banner
Sonkamester logó

Sonkamester

0 értékelés

  • 2091 Etyek, Újhegyi út
  • +36 30 931 8805 (Árpás László)

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: zárva, Szombat-Vasárnap: 11:00-18:00
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Kedves ismerősök-ismeretlenek, leggyakrabban elhangzó kérdése ez: Miért kezdtél el foglalkozni sonkakészítéssel?

A válaszom mindig ugyanaz, MERT SZERETEM A SONKÁT! Délvidéken, Szabadkán születtem, ahol nagy hagyománya volt az efféle termékek készítésének. Emlékszem, hogy mennyire örültem, amikor a családból, vagy ismerősök, meghívtak egy-egy disznóvágásra!

A böllér minden mozdulatát figyeltem, a vágástól, az utolsó darab kolbász betöltéséig!

Ezután következett a legfontosabb, mely a nagyapám kiváltsága volt: a SÓZÁS! Még a só fajtáját és származását is gondosan választotta ki, amit addig, míg egyedül nem kezdtem el foglalkozni a sonkákkal, soha sem értettem, miért ennyire fontos!

Most TI következtek, kóstoljátok meg, jöjjetek ki Etyekre, a Gutwein pincébe, mely Etyek egyik legszebb részén, az Újhegy lankáján, gyönyörű szőlők közepén, festői környezetben, kedves emberek szomszédságában található.

A régi paraszt bútorok, őseim ránk mosolygó képei, a sparhelt, mely gyermekkorunkat idézi, az asztalokon található csipkék, régi edények, gyertyatartók, nosztalgiát ébresztenek bennünk.

Szeretettel várok mindenkit, aki meg szeretné kóstolni a termékeim, a sonkákat, hosszan érlelt tarját, kalodába zárt szalonnát, zöldborsos vastag kolbászt, paprikás szalámit!

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra