Hirdetési banner
Peppers logó

Peppers! Mediterranean Grill

0 értékelés

  • 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4. (Marriott Hotel)
  • +36 1 737 7377

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 06:30-23:00
Konyha: olasz, mediterrán, görög, keleti
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Peppers! Étterem és az AQVA Lounge Bar 2008. októberében nyitotta meg kapuit.

A két határozottan eltérő, ugyanakkor egymást kiegészítő dizájn- és ételkoncepciót képviselő bár és étterem mára modern helyszínévé vált országunk évszázadokra visszanyúló káprázatos étel- és borkészítő hagyományainak, vibráló kultúrájának, valamint egyedülálló vendégszeretetének bemutatására.

A Peppers! egy modern, egész nap nyitva tartó étterem, izgalmas látványkonyhával és étkezőpulttal, melyben könnyed mediterrán stílusban használjuk fel hazánk legízletesebb terményeit. A korszerű belsőt az ország ’Piros Aranya’, Szeged és Kalocsa híres piros paprikája inspirálta. Étlapunk egyszerű, egészséges, kiváló alapanyagokból készült fogásokból áll és erős hangsúlyt fektet a helyi gazdák által tenyésztett különlegességekre, többek között a mangalica sertésre, racka bárányra és a magyar szürke marhára.

A Peppers! számos díjat is elnyert pl. „Brunch” kategóriában.

Nagyon népszerű az étterem Sunday Brunch és ünnepi Brunch büféje – gyermekprogrammal, a 2- vagy 3-fogásos Business Lunch, a havonta meghirdetett, mindig különböző témájú főzőiskola, a nyári BBQ a teraszon, vagy éppen a szintén all-you-can-eat süteménybüfé a LOBBY Caféban. Változatos kínálatával, a gyönyörű kilátással a Budai Várra és a Gellért-hegyre a Peppers! és az AQVA mindig kitűnő választás, a konyhájában pedig garantáltan senki sem fog csalódni.

Felhívás
A Peppers!-ben ebédelő vendégeinknek hétfőtől szombatig 3 óra ingyenes parkolást biztosítunk, lehetőség szerint a mélygarázsban.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra