Hirdetési banner
Olimpia Étterem logó

Olimpia Étterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Kedd-Péntek: 12:00-15:00 és 19:00-22:00, Szombat: 19:00-22:00, Vasárnap és Hétfő (illetve ünnepnapokon): zárva
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Az Olimpia Étterem Budapest egyik legizgalmasabb és legváltozatosabb étterme, és Magyarország első olyan étterme, ahol nincs étlap!

A frissesség garanciája. A hagyományos, kötött étlap helyett, a Táblára esténként csak az alapanyagok kerülnek fel. Ön ez alapján dönthet, hogy négy, öt, hat vagy hét fogás erejéig bízza kulináris kíváncsiságát a séfekre.

Amit az Ebédről tudni érdemes:

Két-három fogásos menüt kínálunk minden munkanap, déltől három óráig. Minden nap kiváló minőségű, friss alapanyagból, frissen elkészített ételsort állíthat össze magának a kedves vendég az aznapi kínálatból.

Mit jelent az Olimpia Étteremben vacsorázni?

A “Slow Food” szellemében, egy 19 órától kezdődő, egész estét betöltő minőségi programot, melyet a kreatív konyha kellemes meglepetései tesznek teljessé és emlékezetessé.

 

Felhívás
A vacsorára asztalt foglalni szándékozók figyelmét felhívjuk arra, hogy nálunk nincsenek gyors vacsorák: egész estét betöltő, baráti beszélgetéssel, borozgatással, új ízek felfedezésével, jó hangulatban telnek az esték.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra