Hirdetők részére

A Gasztro Mobil fő célja, hogy összehozza a gasztronómia iránt érdeklődőket – egy gasztro kereső és adatbázis segítségével, – azokkal az értékesítőkkel és szolgáltatokkal, akik a gasztronómia területén tevékenykednek.

Amennyiben a hely kategóriák és az esemény kategóriák között nem talál megfelelőt, üzenjen részünkre a „Kapcsolat” menüpont alatt „Hirdetés” tárggyal, vagy írjon közvetlen emailt az info(kukac)gasztromobil(pont)hu címünkre, és mi létrehozzuk a kívánt kategóriát.

A Gasztro Mobil weboldalán és készülő mobilalkalmazásában a megjelenés teljesen INGYENES, amely mellé különböző kiemelési lehetőségek opcionálisan (nem kötelező jelleggel) igényelhetők.

Kiemelési lehetőségek / árak:

A „Kiemelés” igénylése, – melyet regisztrációt, illetve bejelentkezést követően, a „Hely vagy Esemény hozzáadása” után van lehetősége igényelni -, a hirdetés kiemelését (30, 90, 180, vagy 365 napig) is magában foglalja. A kiemelt hely vagy esemény egy megkülönböztetett „Kiemelt” szalaggal, valamint egy eltérő színnel különül el a többi helytől/eseménytől, másrészt pedig az adott kategóriában a „nem kiemelt” helyek, illetve események elé fog kerülni. A kiemelés igénylése egy „Hely” esetén 30 napra 4.000 Ft + ÁFA (főoldalon: sliderban és a térkép alatt) valamint 2.000 Ft + ÁFA (adott kategória oldalon), illetve 6.000 Ft + ÁFA (főoldalon és adott kategória oldalon). A kiemelés igénylése egy „Esemény” esetén 30 napra 2.000 Ft + ÁFA (főoldalon: a térkép alatt) valamint 1.000 Ft + ÁFA (adott kategória oldalon), illetve 3.000 Ft + ÁFA (főoldalon és adott kategória oldalon). További kedvezmények a táblázatban:

Kiemelési árak
(helyek)

30 nap

90 nap

180 nap

365 nap

főoldalon

4.000 Ft

9.000 Ft

15.000 Ft

24.000 Ft

kategória oldalon

2.000 Ft

4.500 Ft

7.500 Ft

12.000 Ft

Kiemelési árak
(események)

30 nap

90 nap

180 nap

365 nap

főoldalon

2.000 Ft

4.500 Ft

7.500 Ft

12.000 Ft

kategória oldalon

1.000 Ft

2.250 Ft

3.750 Ft

6.000 Ft

A feltüntetett árak nettó árak, forintban (HUF) értendőek és nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Útmutató „hely” vagy „esemény” hozzáadásához:

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a beérkezett helyek és események egy rövid áttekintés után lesznek csak láthatók weboldalunkon!

Egy regisztrált fiókkal korlátlan számú hely és esemény adható hozzá.

Kiemelés megrendelésének menete:

  1. Regisztráció vagy Bejelentkezés.
  2. Kiemelés(ek) kiválasztása.
  3. Űrlap kitöltése a megrendelő részéről.
  4. A beérkezett adatlap áttekintése részünkről.
  5. A megrendelő számlázási adatainak bekérése e-mailben.
  6. A proforma (díjbekérő) számla kiállítása, és kiküldése a megrendelő által igényelt módon.
  7. A pénz megérkezését követően a „hely” vagy „esemény” adatlapjának jóváhagyása weboldalunkon.
  8. A megrendelő emailben történő kiértesítése az adatlap láthatóságáról.
Tájékoztató
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a kiemelések alap beállításként csak 30 napra igényelhetők, amennyiben hosszabb ideig igényelné a szolgáltatást, írja bele a „Leírás Hely vagy Leírás Esemény” mezőjébe, vagy üzenjen részünkre a „Kapcsolat” menüpont alatt „Hirdetés” tárggyal, vagy írjon közvetlen emailt az info(kukac)gasztromobil(pont)hu címünkre. Előre is köszönjük!

Támogatás:

Támogatási lehetőségeinkkel kapcsolatban kérjük, hogy keresse fel „Támogatóink” menüpontunkat.

Üdvözlettel,

Gasztro Mobil csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tovább az eszköztárra