Hirdetési banner
La Maréda logó
La Maréda ÉtteremLa Maréda Étterem 01

La Maréda Étterem és Bisztró

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 08:00-24:00, Vasárnap: 08:00-22:00
Konyha: magyar, mediterrán
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Családi vállalkozásunk 2004-ben nyitotta meg kapuit Győr belvárosának szívében.

Éttermünkben felelevenítjük a magyar konyhaművészet múltjának legjobb hagyományait ötvözve a mediterrán konyha könnyedségével és egyszerűségével.

Célunk, hogy ételeink ízvilágának gazdagsága, felhasznált alapanyagaink kiváló minősége különleges kulináris élvezetet kínáljon éttermünkbe ellátogató vendégeink számára. Számunkra a gasztronómia nem csak konyhaművészet, hanem a felszolgálás művészete is egyben, az étkezés kultúrájának teljessége. Az arány, a mérték és a harmónia újrafelfedezése az étkezés történetében.

A Chef és a konyha

A magyar és a mediterrán konyha ötvözésével elkészített kreatív ételeink megálmodója Horváth Szilveszter, számos rangos hazai és nemzetközi díjjal rendelkező Executive Chef.

A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk, -hold-o-mat-, amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.

Díjak:

  • A Gault&Millau étteremkalauz értékelése alapján éttermünk 13 pontot kapott, ezzel a La Maréda megszerezte Győr és környéke első GM szakács sapkáját!
  • A Dining Guide étteremkalauz 2012-es értékelése alapján éttermünk bekerült a 100 legjobb magyar étterem közé.
  • 2013-ban éttermünk bekerült a Népszabadság TOP50 Legjobb Magyar Éttermei közé.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra