Hirdetési banner
Bakonynektár logó

Bakonynektár Méhészet

0 értékelés

  • 8192 Hajmáskér, Tábori út 17.
  • 06 20 319 9594 (Csiza Erika), 06 30 372 8454 (Simon Péter)
Nyitva tartás: hétvégén
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Bakonynektár Méhészet: Fajtamézek, mézkülönlegességek és mézes ajándékcsomagok – Csiza Erika méhészete

Büszkék vagyunk, hogy a sokak által ismert és kedvelt akácméz, virágméz, hársméz mellett mézválasztékunkat a hazai fogyasztók által kevésbé ismert mézkülönlegességek, mint levendulaméz, medvehagymaméz, gesztenyeméz és egyéb magyar fajtamézek, mint repceméz, napraforgóméz, mézontófűméz, aranyvesszőméz is színesítik. Mézeink mellett propoliszt is gyűjtünk, amiből propolisz tinktúrát készítünk.

Mézeinket mézes ajándékcsomagok formájában is értékesítjük. Kézműves által díszített mézes ajándékcsomagjaink különleges ajándékok lehetnek mindenki számára, aki szereti a mézet, tudatosan táplálkozik, értékeli a helyi termékeket, az egyedi ajándékokat. Az ajándékcsomagok nagy sikereket arattak az elmúlt években céges karácsonyi ajándékként, így üzleti ajándékozásra is kiválóak.

Méztermelésünk története csupán 2009 tavaszáig nyúlik vissza, amikor a testvérem méhészetében töltött tanulóévek után elhatároztuk, hogy veszünk 10 méhcsaládot. A méhészkedés egészét megismerve úgy döntöttünk, hogy komolyabb szintre fejlesztjük méhészetünket és ráállunk fajtamézek és hazánkban mézkülönlegességnek számító mézek termelésére.

Célunk méhkímélő technológiával kiváló minőségű magyar méz termelése és a magyar fogyasztók asztalára történő eljuttatása. A méz napjainkban az egészségtudatos fogyasztók mindennapi élelmiszere, hiszen a méz számos jótékony gyógy- és fiziológiai hatással rendelkezik.

A méz bizalmi termék, ezért mézeink megkóstolására a vásárlás előtt lehetőséget biztosítunk.

Méz házhozszállítás Ajka, Veszprém, Várpalota, Székesfehérvár, Budapest útvonalon.

A kívánt mézet hétköznapokon a Várpalota – Veszprém – Ajka vonalon előzetes megbeszélés után ingyen kiszállítjuk. Székesfehérvár és Budapest irányába 2-3 hetente szintén leszállítjuk a kért mézeket ingyen, időpont és átvételi hely egyezetés után.

Mézeink szombatonként Zirc-Szarvaskúton, a Bakonyi Termelői Piacon és hétvégenként természetesen otthonunkban, Hajmáskéren is megkóstolhatók és megvásárolhatók.

Csiza Erika és Simon Péter

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra