Hirdetési banner
Rizsa17 logó

Rizsa17

0 értékelés

  • 1092 Budapest, Ráday utca 5.
  • 06 70 520 6317

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 11:30-22:00, Vasárnap: zárva
Konyha: vegetáriánus, vegán
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Rizsa Makro & Vegan (Rizsa17) – természetes étek, melyért hálás test és lélek

Olyan ételeket szeretünk enni és készíteni, amelyek testünket, lelkünket egyaránt táplálják, energiát adnak a mindennapjainkhoz. Szeretjük, ha az étel szemet gyönyörködtető, harmonikus, ízletes. Ezt úgy tudjuk biztosítani, hogy friss, természetes “élő” alapanyagokból, az adott évszak terméseiből, szívvel, lélekkel állítjuk össze fogásainkat, és igyekszünk a természettel összhangban főzni és élni.

 

Fontosnak tartjuk az egészség megőrzését, betegségek megelőzését, és hisszük, hogy egészségünk jórészt táplálkozási szokásainkon múlik. A magunk részéről a makrobiotikus és vegán táplálkozást találjuk a mai kor embere számára a legmegfelelelőbbnek, így éttermünk ezen elvek szerint alkotja számodra az ételeket.

 

Ezek tisztán növényi alapanyagokból készülnek, nem használunk cukrot, mesterséges édesítőket, ízesítőket, színezékeket, konzerváló anyagokat, ételeinket igyekszünk E mentesen készíteni, fogásaink szezonálisak, évszakkövetőek.

Hogy miért éppen Rizsa?

Az étterem alapítói: Adri és Zsuzsa nevéből raktuk össze ezt a mozaikszót, ami egyben a makrobiotikus táplálkozás fő gabonájának a rizsnek a népies megnevezése. Meg egyszerűen egy kedves, jópofa szó, ami tetszik nekünk, és reméljük Te is szeretni fogod. És hogy került bele a 17? A numerológia szerint ez több szempontból is pozitív energiákkal bíró szám és mi szeretnénk, ha éttermünk ezeket az energiákat képviselné. Ételeinkkel egészséghez vezető finom utat kívánjuk képviselni.

Budapest kedvelt gourmet utcájában várjuk makrobiotikus, vegán, vegetáriánus, és vállalkozó szellemű húsevő vendégeinket egyaránt.

Szeretettel,

Adri + Zsuzsa, és a Rizsa17 csapata

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra