Hirdetési banner
Walter Vendéglő logó

Walter Vendéglő

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő: zárva, Kedd-Szombat: 12:00-22:00, Vasárnap: 12:00-20:00
Konyha: magyar
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya, OTP Klub kártya
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Lehet Magyarországon hazai alapanyagokra, a történelmi magyar konyha receptjeire építeni, és a “hagyományossá vált” magyar konyha igenis megreformálható…

A Walter Vendéglő – hatvanöt év kényszerpihenő utáni – megnyitásával csatlakozni szeretnénk azon vidéki éttermek sorába, ahol a budántúli ínyenceknek egy jó ebéd vagy vacsora, egy kellemesen eltöltendő este kedvéért nem kell útra kelniük a főváros irányába. Alternatívát kínálva a vendégeknek, akik a színvonalas és visszafogott belső környezetben vagy a hangulatos kerti teraszon étkezve és borozva élvezhetik a Ruprecht László kreatív séf alkotta rövid, de változatos étlap és a gazdag borlap adta kínálatot. A belső térben ötven, a teraszon negyven vendéget tudunk kényelmesen leültetni.

 

A Walter Vendéglő adottságai (különterem, kert, terasz, játszótér, rendezvénysátor, 120 fős színházterem) révén lehetőség nyílik, hogy rendezvények széles palettája kerülhessen lebonyolításra. Esküvők (akár polgári szertartással), születésnapok, gyerekzsúrok, céges rendezvények szervezését és lebonyolítását, Vendéglőnk nyújtotta színvonalán, biztosítjuk.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra