Hirdetési banner
Angyalosy Lakásétterem

Angyalosy Lakásétterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: időpont egyeztetés szükséges
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Ha unod a hagyományos éttermeket, nézz körül itt, és gyere el egy vacsoraestemre:)

Szeretettel várlak szombati gourmet vacsoraestjeimen, vagy szervezd össze ismerőseidet, barátaidat, és gyertek el hozzám egy ebédre vagy vacsorára, és ebben az időben rajtatok kívül más vendéget nem fogadok. Gourmet vacsoraestjeimre egész évben várom vendégeimet, télen maximum 16 embert tudok vendégül látni kényelmesen. A korlátozott férőhelyre való tekintettel a meghirdetést követően leghamarabb jelentkezőket tudom vendégül látni az adott estén. A jelentkezések határideje az események előtti két nap.

Ha szeretnéd főzési tudományodat tökéletesíteni, várnak rád főzőtanfolyamaim, nem csak felnőtteknek!

Catering külsős helyszínen: esküvők, céges rendezvények cateringjét vállalom, de tarthatjátok nálam céges vacsorátokat is, vagy workshopot.

Az Angyalosy Lakásétterem házhoz is megy! A kiválasztott gourmet menüt otthonodban készítem el. Az elegáns terítésről és kiegészítőkről is én gondoskodom, és természetesen patyolattisztán adom vissza konyhád!:)

A Csobánci Bormanufaktúra magas igényeket kielégítő autentikus Terroir borokat (ellenőrzött Bio, Terra Hungarica minősítése „excelence”) termel, melyek csak az emelt szintű gasztronómiában és borkülönlegességet forgalmazó szaküzletekben kaphatók, és mostantól már az Angyalosy Lakásétterem falain belül is – akár borkóstoló, akár borvacsora formájában.

Videó:

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra