Hirdetési banner
Gerbeaud logó

Gerbeaud Cukrászda

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 09:00-21:00
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A legendás Gerbeaud Budapest szívében méltán büszkélkedik azzal, hogy az elsők egyike Európa legrégibb, legnagyobb és tradíciókban leggazdagabb és leghíresebb cukrászdái sorában.

A Gerbeaud ma már nem csak cukrászda, a vendéglátás szinte valamennyi műfaját kínálja. Megkapó, század eleji hangulatot a Cukrászdában, saját hentes által készített ételeket a Gerbeaud Sörházban, ínycsiklandó gourmet ízeket az 1 Michelin csillagos Onyx étteremben és Budapest legsokoldalúbb rendezvényhelyszíneit a ház termeiben. A Gerbeaud név mögött álló több, mint 150 éven alapuló tradíció az, mely biztosítja Ön számára, hogy üzleti partnereit, családtagjait méltóképpen tudja megajándékozni.

A különleges és egyedi Gerbeaud ajándékok túlmutatnak a megszokott ajándékokon. A fa-, illetve papírdobozokba csomagolt Gerbeaud ízek mindenki számára örömteli meglepetést nyújtanak. Minőség, elegancia, rugalmasság az Ön igényei szerint.

A Gerbeaud több mint 150 éve jelenti azt, amit cukrászatnak, cukrászdának hívunk. Kiváló minőségű, friss alapanyagokból kézműves jelleggel dolgozunk.

Elismerés
Budapest Márka címet adományozott Budapest Főváros Közgyűlése a Gerbeaud Cukrászdának, magas színvonalú magyar és nemzetközi szolgáltatásaik elismeréséül.

Videó:

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra