Hirdetési banner
Cadeau Bonbon logó

Cadeau Csokoládé Cukrászda

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 10:00-18:30; Szombat-Vasárnap: zárva
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A bonbont a mai napig körüllengi az egyediség, a különlegesség varázsa, készítésében ma is nagy szerepet játszik az alkotó fantázia és a kreativitás.

A gyulai Kézműves Cukrászdán belül működő CADEAU Bonbon Manufaktúrában 1998 óta készülnek bonbonok, melyek az évek során egyre meghatározóbbak lettek tevékenységünkben.

 

Immár több mint 80 féle rendkívül magas minőségű bonbont készítünk, melyek formai megjelenésükben és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedülálló választékot nyújtanak. A paletta a klasszikus és a modern francia, belga, olasz iskola remekeiből áll, valamint különös tekintettel vagyunk a békebeli magyar receptek használatára is.

 

Legfontosabb nyersanyagaink a kitűnő minőségű belga csokoládé mellett, a finom -és nem mellékesen magyar gyártmányú- marcipánok, a valódi nugátok, a ropogós grillázsok, és a nagy gonddal válogatott likőrök, párlatok, melyek a magas szakmai felkészültséggel és a szükséges alázattal kombinálva alkotják a Kézműves CADEAU bonbont.

Célunk, hogy Magyarországon egyre népszerűbbé váljon a minőségi csokoládé fogyasztása, és hogy a tömegcikkek helyett egyre többen válasszák a manufakturális termékeket.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra