Hirdetési banner
Ízek Otthonról

Ízek Otthonról

1 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 09:00-17:30, Szombat: 10:00-13:00, Vasárnap: zárva
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Ízek Otthonról – Ha egy kis hazaira vágysz…

Skóciában eltöltött éveink alatt szembesülnünk kellett a már jól megszokott otthoni ízek hiányával és a megbízható, mérsékelt áron történő csomagszállítás lehetőségével. Ezen elgondolkozva hoztuk létre vállalkozásunkat 2008 nyarán, amelyet két fő profil határoz meg. Az egyik, a biztonságos csomagszállítás Magyarország, Anglia és Skócia között háztól-házig, a másik pedig közkedvelt magyar élelmiszerek és alapanyagok házhozszállítása az Egyesült Királyság területén.

A 6 éves működésünk alatt egyre több honfitársunk érdeklődik szolgáltatásaink iránt, és veszi igénybe ezek valamelyikét. Meglévő ügyfeleinkkel nagyon jó viszonyt ápolunk, akiknek ezúton is köszönjük a bizalmat.

Online rendelés:

Webáruházunkban szinte minden olyan magyar termék és alapanyag megtalálható, amelynek beszerzése nehéz, vagy szinte lehetetlen az Egyesült Királyságban. Amennyiben nem találja a keresett terméket oldalunkon, nyugodtan jelezze azt felénk és mi természetesen megpróbáljuk azt beszerezni.

Csomagszállítás Magyarország, Anglia és Skócia között háztól-házig, illetve közkedvelt magyar élelmiszerek és alapanyagok házhoz szállítása az Egyesült Királyság területén.

Tetszik

2014-10-20

Habár eddig csak jó dolgokat hallottam a szolgáltatásaikról, sajnos személyes tapasztalatom során mégis csalódnom kellett az Ízek otthonról csapatában. Amikor egy csomag küldése több mint egy hónapba kerül, akkor szerintem nem kell magyaráznom a felháborodásom okát. És nem Európából Kínába kellett csomagot szállítani, mindössze Londonból Debrecenbe.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra