GYIK

Segédlet
Kérjük, hogy kattintson a kívánt kérdésre, és megnyílik alatta a részletek.

Kérdezz-felelek “beküldők” részére:

Hol tudok regisztrálni a weboldalon?
A regisztrációra a „Regisztráció” menüpont alatt nyílik lehetősége, amennyiben kitölti értelemszerűen az ott látható mezőket (felhasználónév, e-mail, jelszó).
Hol tudok bejelentkezni a weboldalon?
A bejelentkezésre a „Bejelentkezés” menüpont alatt nyílik lehetősége, amennyiben megadja a regisztrációja során megadott felhasználónevét, illetve jelszavát.
Mit tehetek abban az esetben, ha elfelejtettem a bejelentkezéshez szükséges jelszavamat?
A bejelentkezéshez szükséges új jelszó kérésére, a „Bejelentkezés” menüpont alatt, az „Elveszett a jelszava?” linkre kattintva nyílik lehetősége.
Hol tudom megváltoztatni a bejelentkezéshez szükséges jelszavamat?
A jelszó megváltoztatására csak belépést követően van lehetősége. Miután bejelentkezett weboldalunkon kérjük, hogy legelőször kattintson jobb felül az „Üdvözöljük, saját felhasználónév” részre, majd ezután kattintson a jobb oldali részen található „Profil szerkesztése” linkre. Az „Új jelszó” és a „Jelszó újra” mezőkben adja meg az új jelszavát, majd kattintson legalul a „Profil frissítése” gombra.
Hogyan tudok helyet beküldeni?
Hely beküldésére a „Hely hozzáadása” menüpont alatt van lehetősége. Viszont felhívnánk a figyelmét arra, hogy csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe ezt a szolgáltatást.
Hogyan tudok eseményt beküldeni?
Esemény beküldésére az „Esemény hozzáadása” menüpont alatt van lehetősége. Viszont felhívnánk a figyelmét arra, hogy csak regisztrált felhasználók vehetik igénybe ezt a szolgáltatást.
Mennyibe kerül a hely beküldése?
A hely (csak gasztronómia témában) beküldése teljesen ingyenes. Viszont a megjelenés mellé opcionálisan (nem kötelező) különböző kiemelési lehetőségek is választhatók, amelyek árait a „Hirdetők részére” menüpont alatt tüntettük fel.
Mennyibe kerül az esemény beküldése?
Az esemény (csak gasztronómia témában) beküldése teljesen ingyenes. Viszont a megjelenés mellé opcionálisan (nem kötelező) különböző kiemelési lehetőségek is választhatók, amelyek árait a „Hirdetők részére” menüpont alatt tüntettük fel.
Hány helyet küldhetek be?
Korlátlan számban küldhető be hely (csak gasztronómia témában). Viszont felhívnánk a figyelmét arra, hogy ha olyan helyet küld be, amelynek nem Ön a tulajdonosa, és a későbbiekben igényt tart a helyre a valódi tulajdonosa és érdemben ezt igazolni is tudja. Abban az esetben a hely szerkesztésének lehetőségét (jogát) átadjuk a valódi tulajdonos részére. Erre azért van leginkább szükség, mivel a kapcsolati űrlapot használó látogatók közvetlen a hely tulajdonosával vehetik majd fel ezek után a kapcsolatot.
Hány eseményt küldhetek be?
Korlátlan számban küldhető be esemény (csak gasztronómia témában). Viszont felhívnánk a figyelmét arra, hogy ha olyan eseményt küld be, amelynek nem Ön a tulajdonosa/szervezője, és a későbbiekben igényt tart a helyre a valódi tulajdonosa/szervezője és érdemben ezt igazolni is tudja. Abban az esetben az esemény szerkesztésének lehetőségét (jogát) átadjuk a valódi tulajdonos/szervező részére. Erre azért van leginkább szükség, mivel a kapcsolati űrlapot használó látogatók közvetlen a hely tulajdonosával/szervezőjével vehetik majd fel ezek után a kapcsolatot.
Milyen adatokat kell megadnom a hely beküldése során?
A hely beküldése során csak azokat a fontosabb adatokat (név, cím, kategória, nyitva tartás) kell megadnia, amelyek elengedhetetlenek a hely megjelenítése során.
Milyen adatokat kell megadnom az esemény beküldése során?
Az esemény beküldése során csak azokat a fontosabb adatokat (név, cím, kategória, időpont) kell megadnia, amelyek elengedhetetlenek az esemény megjelenítése során.
Kell-e képet is csatolnom a beküldött helyhez?
A kép csatolása a helyhez nem kötelező, de amennyiben rendelkezik képpel, kérjük csatoljon a hely mellé képet is, mert a statisztikák is azt mutatják, hogy a képes helyeket sokkal jobban kedvelik (előnyben részesítik) a látogatók. Amennyiben nem csatol a helyhez képet, abban az esetben megpróbálunk mi keresni képes adatbázisunkból egy olyan képet, amely teljes mértékben igazodik a helyhez. Amennyiben ilyet nem találunk, akkor a logónkkal ellátott alapképet fogjuk megjelentetni a helynél.
Kell-e képet is csatolnom a beküldött eseményhez?
A kép csatolása az eseményhez nem kötelező, de amennyiben rendelkezik képpel, kérjük csatoljon az esemény mellé képet is, mert a statisztikák is azt mutatják, hogy a képes eseményeket sokkal jobban kedvelik (előnyben részesítik) a látogatók. Amennyiben nem csatol az eseményhez képet, abban az esetben megpróbálunk mi keresni képes adatbázisunkból egy olyan képet, amely teljes mértékben igazodik az eseményhez. Amennyiben ilyet nem találunk, akkor a logónkkal ellátott alapképet fogjuk megjelentetni az eseménynél.
Több képet is csatolhatok a beküldött helyhez?
Igen. Maximum 5 kép csatolható a helyhez. Viszont felhívnánk a figyelmét arra, hogy az elsőként feltöltött kép fog megjelenni a hely előnézeti képénél. Ezért érdemes az első helyre olyan képet feltölteni (pl.: logó, bejárati rész), amelyről könnyedén felismerhető az adott hely.
Több képet is csatolhatok a beküldött eseményhez?
Igen. Maximum 5 kép csatolható az eseményhez. Viszont felhívnánk a figyelmét arra, hogy az elsőként feltöltött kép fog megjelenni az esemény előnézeti képénél. Ezért érdemes az első helyre olyan képet feltölteni (pl.: logó), amelyről könnyedén felismerhető az adott esemény.
Hol tudom a helyet szerkeszteni?
A hely szerkesztésére csak belépést követően van lehetősége. Miután bejelentkezett weboldalunkon kérjük, hogy legelőször kattintson jobb felül az „Üdvözöljük, saját felhasználónév” részre, majd ezután kattintson a jobb oldali részen található „Helyek megtekintése” linkre. A bal oldalon látható listából válassza ki (kattintson rá) a módosítani kívánt helyet, és a részletes adatlap alján nyomjon rá a „Hely szerkesztése” gombra. Legvégül a módosítás elvégzése után kattintson legalul a „Változtatás mentése” gombra. Felhívnánk a figyelmét arra, hogy a módosítások azonnal láthatók lesznek weboldalunkon.
Hol tudom az eseményt szerkeszteni?
Az esemény szerkesztésére csak belépést követően van lehetősége. Miután bejelentkezett weboldalunkon kérjük, hogy legelőször kattintson jobb felül az „Üdvözöljük, saját felhasználónév” részre, majd ezután kattintson a jobb oldali részen található „Események megtekintése” linkre. A bal oldalon látható listából válassza ki (kattintson rá) a módosítani kívánt eseményt, és a részletes adatlap alján nyomjon rá az „Esemény szerkesztése” gombra. Legvégül a módosítás elvégzése után kattintson legalul a „Változtatás mentése” gombra. Felhívnánk a figyelmét arra, hogy a módosítások azonnal láthatók lesznek weboldalunkon.
Küldhetek be olyan helyet is, amely már megtalálható a weboldalon?
Nem. Ha mégis olyan hely kerülne beküldésre, amely már korábban is megtalálható volt weboldalunkon, akkor az új beküldést törölni fogjuk.
Küldhetek be olyan eseményt is, amely már megtalálható a weboldalon?
Nem. Ha mégis olyan esemény kerülne beküldésre, amely már korábban is megtalálható volt weboldalunkon, akkor az új beküldést törölni fogjuk.
Mit tehetek abban az esetben, ha a saját helyem, más beküldése alatt szerepel?
Amennyiben már más által a saját helye szerepel weboldalunkon, és szeretné ennek az adatait a későbbiekben szerkeszteni/módosítani, akkor keressen fel minket a „Kapcsolat” menüpont alatt, és elküldjük a módosításhoz szükséges részleteket. A hely szerkesztésének átadása a valódi tulajdonos részére teljesen ingyenes, és csupán néhány apró dologra (pl.: regisztráció) van szükség a művelet elvégzéséhez.
Mit tehetek abban az esetben, ha a saját helyem, rossz adattal szerepel?
Amennyiben a saját helye rossz adattal szerepel weboldalunkon, és szeretné ennek az adatait a későbbiekben szerkeszteni/módosítani, akkor keressen fel minket a „Kapcsolat” menüpont alatt, és elküldjük a módosításhoz szükséges részleteket. A hely szerkesztésének átadása a valódi tulajdonos részére teljesen ingyenes, és csupán néhány apró dologra (pl.: regisztráció) van szükség a művelet elvégzéséhez.
Mit tehetek abban az esetben, ha a saját eseményem, más beküldése alatt szerepel?
Amennyiben már más által a saját eseménye szerepel weboldalunkon, és szeretné ennek az adatait a későbbiekben szerkeszteni/módosítani, akkor keressen fel minket a „Kapcsolat” menüpont alatt, és elküldjük a módosításhoz szükséges részleteket. Az esemény szerkesztésének átadása a valódi tulajdonos részére teljesen ingyenes, és csupán néhány apró dologra (pl.: regisztráció) van szükség a művelet elvégzéséhez.
Mit tehetek abban az esetben, ha a saját eseményem, rossz adattal szerepel?
Amennyiben a saját eseménye rossz adattal szerepel weboldalunkon, és szeretné ennek az adatait a későbbiekben szerkeszteni/módosítani, akkor keressen fel minket a „Kapcsolat” menüpont alatt, és elküldjük a módosításhoz szükséges részleteket. Az esemény szerkesztésének átadása a valódi tulajdonos részére teljesen ingyenes, és csupán néhány apró dologra (pl.: regisztráció) van szükség a művelet elvégzéséhez.
Mikor jelenik meg a beküldött helyem a weboldalon?
A beküldött helyek nem azonnal, hanem a beérkezések sorrendjében, egy rövid ellenőrzést követően (pl.: helyesírási hibák, adatok pontosítása), folyamatosan kerülnek megjelentetésre.
Mikor jelenik meg a beküldött eseményem a weboldalon?
A beküldött események nem azonnal, hanem a beérkezések sorrendjében, egy rövid ellenőrzést követően (pl.: helyesírási hibák, adatok pontosítása), folyamatosan kerülnek megjelentetésre.
Hol tudom a weboldalon is látható felhasználónevemet megváltoztatni?
A weboldalon is látható név megváltoztatására csak belépést követően van lehetősége. Miután bejelentkezett weboldalunkon kérjük, hogy legelőször kattintson jobb felül az „Üdvözöljük, saját felhasználónév” részre, majd ezután kattintson a jobb oldali részen található „Profil szerkesztése” linkre. A „Megjelenő név” mezőbe írja be azt a nevet, amelyet szeretne látni weboldalunkon, majd kattintson legalul a „Profil frissítése” gombra.
Az adatlapomon is megjelenő „rövid” bemutatkozást hol tudom megírni?
Az adatlapon látható rövid bemutatkozás megírására csak belépést követően van lehetősége. Miután bejelentkezett weboldalunkon kérjük, hogy legelőször kattintson jobb felül az „Üdvözöljük, saját felhasználónév” részre, majd ezután kattintson a jobb oldali részen található „Profil szerkesztése” linkre. A „Rólam” mezőbe írja be bemutatkozását, majd kattintson legalul a „Profil frissítése” gombra.
Az adatlapomon is megjelenő saját „Weboldalam” linkjét hol tudom megadni?
Az adatlapon látható weboldal linkjének megadására csak belépést követően van lehetősége. Miután bejelentkezett weboldalunkon kérjük, hogy legelőször kattintson jobb felül az „Üdvözöljük, saját felhasználónév” részre, majd ezután kattintson a jobb oldali részen található „Profil szerkesztése” linkre. A „Weboldal” mezőbe írja be a hivatkozást, majd kattintson legalul a „Profil frissítése” gombra.
Az adatlapomon is megjelenő „Twitter” közösségi oldalam linkjét hol tudom megadni?
Az adatlapon látható Twitter linkjének megadására csak belépést követően van lehetősége. Miután bejelentkezett weboldalunkon kérjük, hogy legelőször kattintson jobb felül az „Üdvözöljük, saját felhasználónév” részre, majd ezután kattintson a jobb oldali részen található „Profil szerkesztése” linkre. A „Twitter handle” mezőbe írja be Twitter elérhetőségének felhasználónevét, majd kattintson legalul a „Profil frissítése” gombra.
Az adatlapomon is megjelenő „Facebook” közösségi oldalam linkjét hol tudom megadni?
Az adatlapon látható Facebook linkjének megadására csak belépést követően van lehetősége. Miután bejelentkezett weboldalunkon kérjük, hogy legelőször kattintson jobb felül az „Üdvözöljük, saját felhasználónév” részre, majd ezután kattintson a jobb oldali részen található „Profil szerkesztése” linkre. A „Facebook” mezőbe írja be Facebook elérhetőségének felhasználónevét, majd kattintson legalul a „Profil frissítése” gombra.

Kérdezz-felelek “hirdetők” részére:

Hogyan tudom meghirdetni gasztronómiával vagy vendéglátással kapcsolatos szolgáltatásomat a weboldalon?
Ahhoz, hogy szerepeljen gasztronómiával vagy vendéglátással foglalkozó szolgáltatása weboldalunkon, csupán egy gyors regisztrációt követően ki kell töltenie a „Hely hozzáadása” vagy az „Esemény hozzáadása” menüpont alatt található mezőket. A megjelenés teljesen ingyenes. Kiemelési lehetőségeinkről a „Hirdetők részére” menüpont alatt olvashat.

Kérdezz-felelek “támogatók” részére:

Hogyan válhatok támogatóvá?
Támogatási lehetőségeinkkel kapcsolatban kérjük, hogy üzenjen részünkre a „Kapcsolat” menüpont alatt „Hirdetés” tárggyal, vagy írjon közvetlen emailt az info(kukac)gasztromobil(pont)hu címünkre, és mi küldeni fogunk egy kidolgozott árajánlatot a támogatásra. Előre is köszönjük! 

Kérdezz-felelek “látogatók” részére:

Hogyan tudom elmenteni a kedvenc helyeket, eseményeket?
A kedvenc helyek és események elmentésére csak belépést követően van lehetősége. Miután bejelentkezett weboldalunkon kérjük, hogy először kattintson az adott hely vagy esemény előnézeti képén látható jobb oldalon felül található „szív” ikonra, vagy a részletes adatlapjukon a „Hozzáadás a kedvencekhez” gombra. Az elmentett kedvencek jobb felül az „Üdvözöljük, saját felhasználónév” részre kattintás után, a jobb oldali részen található „Kedvenc helyek” és „Kedvenc események” részen érhetők el. Az elmentett kedvencek ezeken a részeken a bal oldali listákból távolíthatók el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tovább az eszköztárra