Hirdetési banner
Rév Csárda

Rév Csárda

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő: zárva, Kedd-Csütörtök: 12:00-20:00, Péntek-Szombat: 12:00-23:00, Vasárnap: 12:00-20:00
Konyha: magyar, balkáni
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Érsekcsanád központjából egyetlen út vezet az ártéren át a Duna-partra, a Veránka-szigetre induló komphoz. A komp már nem jár menetrend szerint, de kishajó átviszi időnként a kirándulókat. A sziget egésze természetvédelmi terület, csak kijelölt útvonalakon lehet betekinteni az elbűvölő érintetlen, egyedülálló paradicsomba. A szigetet körülölelő holtág a gemenci terület leglátványosabb vízitúra-útvonala, a Rezét.

Itt a szigettel szemközt, az érsekcsanádi Duna-parton áll a Rév Csárda! Felújítások után 2012 márciusában nyitotta újra Tinusz Gábor és Családja.

Frissen főzve, halászosan, mindenkinek személyesen, bográcsban tálalják az asztalra a halászlevet. Szabad szedéssel, gyufatésztával. De nem csak halászlé, egyéb halételek is szerepelnek az étlapon, mint például rácponty, füstben sült hal, rántott és roston sült hal, haltepertő, füstölt olajos hal és nem utolsó sorban a halpástétom lilahagyma karikával tálalva.

Az autentikus körülmények között, szabadtűzön elkészített halászlé készítését élmény végignézni. Lábon száradt vörös fűzzel szabadtűzön főzzük. Már a főzőhely berendezése és az eredeti ágasfa is szemet gyönyörködtető látvány az erre fogékony szemnek.

A halételek mellett Szerb étel specialitásokat is grillezünk, így a ćevapčića, pljeskavica és a mješano meso.

Tetszik
2 embereknek ez tetszik.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra