Hirdetési banner
Lovas Étterem logó

Lovas Étterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 10:00-22:00
Konyha: nemzetközi
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Engedje meg, hogy néhány szóval bemutatkozzunk, megismertessük Önnel vállalkozásunkat, tevékenységünket.

A Piknik ’97 Bt. egy családi vállalkozás, elsődleges tevékenységünk az éttermi vendéglátás, emellett szabadtéri gasztronómiai és lovas programok, valamint incentive programok szervezésével foglalkozunk.

Vállalkozásunk üzemelteti a Lovas Éttermet, a Szalajka-völgy legelső éttermét, mely közvetlenül a 2000. évi II. Lovas Világtalálkozó helyszínével, a világbajnoki fogathajtó stadionnal szomszédos. Szabadtéri grillkemencével ellátott, 120 fős, hangulatos fedett teraszunk, valamint télen is üzemelő, 70-80 fős éttermi részünk csoportos étkezések lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Nagyobb létszámú rendezvényekre még egy 200 fős rendezvénysátor is az Önök rendelkezésére áll.

Nagy gyakorlattal rendelkezünk különböző csoportos rendezvények, csapatépítő tréningek, állófogadások, sajtótájékoztatók, VIP fogadások, grillpartik, incentive programok, esküvők és egyéb családi és vállalati rendezvények-szervezésében és lebonyolításában. Minden évben megrendezzük a nemzetközi hírű szarvasgomba vadászatot a Szalajka-völgyben.

Konyhánk nemzetközi, specialitásaink a pisztráng- és vadételek, valamint az országban egyedülálló ÓRIÁSVASALÓBAN készült ételeink.

Reméljük, ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket, és vendégeiket, munkatársaikat, üzleti partnereiket mielőbb vendégünkként üdvözölhetjük éttermünkben, programjainkon.

Bármely, a menüajánlatot vagy a programokat érintő kérdésben készséggel állunk rendelkezésére.

Tisztelettel:

Gál Gábor (vendéglősmester) és Gál Gáborné (háziasszony)

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra