Hirdetési banner
Attaboy logó

Attaboy Budapest

0 értékelés

  • 1075 Budapest, Síp utca 4.
  • +36 30 484 4400, +36 1 7922 222

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 11:00-23:00
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Az attaboy egy régen használatos kifejezés, amit ma már nem igazán használ az angol köznyelv, legtöbbször regényekben vagy régi filmekben találkozhatsz vele. A “That’s a boy” (jelentése: na, ez aztán a srác!) szófordulatból alakult ki, ami akkor hangzott el, amikor valaki jól oldott meg egy feladatot.

A mi célunk is az, hogy jó munkát végezzünk, ezért csak magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk, hogy minőségi ételt kapj a konyhánkból, valamint mindent megteszünk azért, hogy rendelésed melegen és jó állapotban érkezzen meg.

Fontos számunkra, hogy hamburgereink és pizzáink egyszerre legyenek igazán finomak és laktatóak, de mégsem túl nehezek. Étlapunkon a klasszikus burgerek mellett megtalálhatod a sajátos Attaboy ízvilágot is.

Szeretnénk, hogy miután végeztél, Te is azt mondhasd, hogy “Srácok, ez nagyon adta!”

Hagyományos amerikai hamburgerek házi buciban, 100% marhahúspogácsával, házi káposztasalátával, kemencében sült babbal. Friss saláták, vékonytésztás kövön sült pizza, olasz desszertek.

Attaboy Házhozszállítás
Házhozszállításunk a honlapon látható palettával működik a meghatározott szállítási területeken, minden nap 11.00 – 23.00 között.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra