Hirdetési banner
Katona Borház logó

Katona Borház

0 értékelés

Nyitva tartás: nem ismert
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


BALATONBOGLÁR – TOKAJ HEGYALJA – BUDAFOK

A Katona Borház Kft. 1996 őszén alakult vállalkozás, amely felélesztette a családi hagyományokat.

Jelenleg 55 hektáron termesztünk szőlőt a Balaton déli oldalán, a boglári borvidéken, 2006 óta pedig 5 hektárt művelünk Tokaj Hegyalján!

A szőlőt Balatonboglári pincészetünkben dolgozzuk fel, kierjedt boraink egy részét budafoki pincénkbe szállítjuk további kezelésre, érlelésre. Itt történik a palackozás és ezután az értékesítés is.

Fehérboraink nagy részét acéltartályokban, reduktív körülmények között tároljuk palackozásig, az elsődleges íz- és zamatanyagok minél tökéletesebb megőrzése érdekében, míg a vörösborokat minimum 2 évig tölgyfahordókban érleljük, ezután kerülnek palackozásra.

Mitől ilyen tiszták és zamatosak az általunk készített borok?

Boraink a nyári napsugarat, az aranyló fürtöket, a tavaszi friss erőt és a termékeny földet rejtik a palackba.

Az eredmény: tiszta, gyümölcs ízű, zamatos borok, finom savtartalommal.

Pí technológia:

A technológia lényege a növény immunrendszerének stimulálása, erősítése természetes anyagokkal, amely a szőlőművelésnél kezdődik.

A módosult szerkezetű ipari Pí-vízben oldott ún. Akane nevű anyag a talajba jutva megváltoztatja a termőföld vízmegtartó képességét. A növények így hatékonyabban jutnak tápanyaghoz, amely a fejlődésüket, növekedésüket serkenti.

Nő a kórokozókkal szembeni ellenálló képességük. Kevesebb növény védőszer használatára van szükség, ezáltal kíméljük a környezet is.

Vitálisabb növények egészségesebb, lédúsabb termést hoznak.

Mi ebből a kiváló alapanyagból készítjük borainkat. A Pí technológia segítségével lehetőségünk van a bor értékes, egészségvédő anyagainak felszívódási hatékonyságát növelni az emberi szervezetben.

Hiszünk abban, hogy boraink a vendégek elégedettsége mellett egészségi állapotuk megőrzéséhez, javításához is hozzájárulnak.

Bor és mégis wellness?

A mérsékelt borfogyasztás kedvező hatása közismert. A wellness borokkal még erőteljesebbé lehet tenni a nemes ital egészségvédő hatását. A termék az egészséges táplálkozás híveinek diétájába is beleillik.

Borászunk házhoz megy és egy csekély kóstolási árért cserébe tart igazi borkóstolót balatonboglári borainkból, nálatok, ahol csak szeretnétek! A kóstolt borokat a helyszínen pincei áron meg is lehet aztán majd vásárolni.

Videó:

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra