Hirdetési banner
Aqua Bistro

Aqua Bistro

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 8:00-05:30
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Az Akvárium Klub étterme az Aqua Bistro, mindig friss alapanyagokból készíti a hamisítatlan bisztró fogásokat. A reggel 8 órától reggelit is felszolgáló étterem a medence alatti térben helyezkedik el, és ez ad neki egyedi és utánozhatatlan hangulatot. Az 50 fős étterem jó időben az Akvárium Klub közkedvelt Teraszára is kiköltözik, és Budapest legkedveltebb találkozóhelyeinek egyikén egy üzleti ebéd, baráti találkozó vagy vacsora ideális helyszíne lehet.

Jácint, a séf kiváló alapanyagokból készít ízletes fogásokat, mindig hozzátéve egy kevés kreatív újdonságot, de a fogások eredeti értékeit is megőrzi.

Különleges alkalmakra immáron tortarendelésre is van lehetőséged. Cukrászunk egy igazi édesség szakértő, Márk Szonja, az Édesem Blog vezetője. Fontos tudni, hogy a torták egyediek, így a rendelés leadása legalább 5 nappal az esemény előtt szükséges.

Az Akvárium Klub több mint egy szórakozóhely: kulturális központ, koncerthelyszín, és kiállításnak is helyet adó belvárosi klub.

Felhívás
Mivel az étterem hamar népszerűvé vált, érdemes asztalt foglalni. Asztalfoglalásra a 06-30/506-2632-es telefonszámon van lehetőséged.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra