Hirdetési banner
Attila Étterem logó

Attila Étterem

0 értékelés

  • 9027 Győr, Nagysándor József u. 31. (ETO Park II. emelet)
  • 06 96 815 964

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 11:00-22:00, Szombat: 11:00-03:00, Vasárnap: 11:00-20:00
Konyha: magyar, nemzetközi
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Elfogadott utalványok: Erzsébet utalvány, Sodexo Pass, Ticket Restaurant
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Az Attila Étterem az ország első multifunkciós központjában, az ETO Parkban a Győri ETO FC impozáns stadionja mellett várja kedves Vendégeit.

Napi ajánlatok – Menü délben

Hétfőtől szombatig rendkívül kedvezményes ajánlattal, gyors kiszolgálással várjuk az ebédelni vágyó Vendégeinket. Napi ajánlataink megkóstolásakor harmonikus ízvilágra és bőséges adagokra számítson! Tegyen Próbára minket! Nézze meg az aktuális ajánlatunkat!

A’la carte

Legyen ebéd vagy vacsora, egy meghitt kétszemélyes étkezés, vagy akár egy nagy baráti társaság az Attila Étterem bizton jó választás. Az étlapunkon megtalálja a hagyományos hazai ízek mellett a nagyvilág legnépszerűbb ínyencségeit is!

Rendezvények

Vállaljuk esküvők, ballagások, osztálytalálkozók és más rendezvények lebonyolítását, élvezze Ön is a páratlan nappali vagy esti panorámát és az élményközpont egyéb szolgáltatásait az Attila Étteremben az ETO Parkban.

Rendszeres programjaink

Győrben ismét felelevenítjük a régi kedves szokásokat. Ha nótaszó mellett szeretne ebédelni hétvégén, vagy táncolni a vacsora előtt, akkor szeretettel várjuk az Attila Étteremben.

Attila Mulatója

Minden szombaton, akik szeretik a retró, táncos estéket, azoknak itt a helye nálunk! Gyere és érezd jól magad! A jó hangulat felelősei Jani és Zsolti, az Attila Étterem Zenekara!

Tetszik
Anonymous ez tetszik.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra