Hirdetési banner
Charlotte Cukrászda logó
Charlotte limonádéCharlotte esküvői tortaCharlotte minicakeCharlotte sütik

Charlotte Cukrászda

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 09:00-20:00
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Charlotte? Igen Charlotte:

a dallamos csengésű női név, mely oly sok nyelven egyként felidézi a női kellemet, bájt, vonzerőt.

No és persze: charlotte, a gömbölyded, puha, aranyló piskóta, mely belül könnyű habot, dús ízharmóniákat rejt – pikáns gyümölcsöt, aromás gesztenyét, friss túrót, valódi csokoládét, sőt akár aszús borhabot.

A Charlotte Cukrászda e klasszikus desszert–specialitása mellett még közel 100 féle süteményt, tortát, krémet, habot kínál – valamennyit elsőrendűen friss, természetes alapanyagokból, magas szakmai minősítéssel előállítva. A fagylaltok olasz recept alapján, hagyományos, főzött krémből készülnek, a kávékat, kávékülönlegességeket pedig a Caffé Perté 100 %–os arabica minőségi, olasz pörkölésű kávéjából képzett barista (kávészakértő) főzi.

A legfinomabb belga csokoládéból és minőségi feltétekkel készült „házi” csokoládéink széles választéka segítségével otthonába is magával viheti a Charlotte cukrászda által nyújtott különleges élményeket.

Az italok kínálata is változatos, sőt választékos: teák, üdítők, turmixok, hűtött sörök, nemes borok, pezsgők, hungarikum pálinkák, sőt egyéni kívánságra készített koktélok sokfélesége csábít.

A Charlotte Cukrászda kedves vendégeit nem csak finomságokkal, de kifinomult enteriőrrel is fogadja. A Charlotte design összetéveszthetetlenül egyedi: gyöngyházfényű rózsaszín és tüzes mályva, ragyogó ezüst és exkluzív fekete – valódi glamour az art deco jegyében.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra