Hirdetési banner
Grey Goose logó

Grey Goose Restaurant & Bar

0 értékelés

  • 1051 Budapest, Nádor utca 36.
  • 06 70 948 9080

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 07:30-24:00, Szombat-Vasárnap: 11:00-24:00
Konyha: nemzetközi, fúziós, mediterrán
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Grey Goose Restaurant & Bar – Étterem, Bár, Rendezvényhelyszín

A Grey Goose Restaurant & Bar 2013. december 12-én nyitotta meg kapuit az V. kerület szívében, a diplomáciai elit székhelyének közvetlen szomszédságában, a Parlamenttől pár lépésre.

Számunkra a vendéglátás nem csupán hivatás, hanem életünk része is. Célunk, hogy Vendégeinknek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk elérhető áron. Folyamatosan bővülő étlapunkon garantáltan mindenki megtalálja, amit keres, legyen szó finom, hagyományosabb, házias ízekről vagy mediterrán ízvilágról, a nemzetközi konyha specialitásairól vagy a fúziós konyhaművészet remekeiről.

Térjen be hozzánk egy csésze forró kávéra, kortyoljon egy bögrével különleges teáink közül! Válassza Happy Morning Menünket, szemezgessen Heti menüajánlataink közül, vagy egyszerűen csak bízza ránk magát!

Egyedülálló Grey Goose koktéljaink titka a méltán híres Cognac vidék tradíciói szerint lepárolt ital a legjobb francia búzából, mely a természetes módon, Champagne mészkőrétegein átszűrődött víz hozzáadásával készül. A lepárlás öt lépésből álló folyamata során mindegyik lefőzendő adagot szigorúan ellenőrzik a pincemester, Francois Thibault szakértelmével és vezetése alatt. Grey Goose vodkáink így nyerik el egyedi, kizárólag rájuk jellemző frissességüket és természet adta tisztaságukat, mely méltán emeli a Grey Goose márkát a világ legkedveltebb vodkáinak sorába.

Grey Goose Burger:

Sajátos elképzelésünk van a hamburgerről. Szerintünk a jó burger titka az elkészítés módjában rejlik. Úgy gondoljuk, hogy jó minőségű, alacsony zsírtartalmú húsból, kevés sóval készítve, vaslapon sütve nem jelent kockázatot az egészséges életmód híveinek sem.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra