Hirdetési banner
Locavore logó

Locavore

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 07:30-23:00, Szombat: 11:00-23:00, Vasárnap: 10:00-18:00
Konyha: magyar
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Locavore egy régi-új szemlélet, arra való törekvés, hogy minél több helyi gazda által előállított alapanyagot használjunk a konyhában.

A Locavore nem csak a megújult naphegyi étterem hangzatos neve, de egy amerikai eredetű fogalom is. Egészen pontosan egy régi-új szemlélet, arra való törekvés, hogy minél több helyi gazda által előállított alapanyagot használjunk a konyhában. Ha ugyanis a messzi földről ideutaztatott alapanyagok helyett friss, szezonális hazaiból főzünk, nemcsak a saját testünknek teszünk szívességet, de a természeti környezetünk civilizációs terhelését is csökkentjük.

Tradicionális konyha újratöltve!

A Locavore vendégei nem szimplán egy ebédet vagy vacsorát kóstolhatnak, de provokatív és kifinomult kulináris élményben is részük lehet. Miközben a karizmatikus chef, Halász István újabb és újabb fogásokat varázsol az asztalra, a vendégek megtudhatják, melyik tradicionális ételnél hogyan mosódtak el a klasszikus határok, és mikor nem kellett hozzányúlni egy-egy tabunak számító hungarikumhoz. Tessék csak bátran kérdezni!

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra