Hirdetési banner
Godunov Étterem & Vodka Bár logó
Godunov Étterem & Vodka Bár

Godunov Étterem & Vodka Bár

0 értékelés

  • 1051 Budapest, Sas utca 4.
  • +36 1 328 0081 (asztalfoglalás)

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 12:00-23:30
Konyha: olasz, nemzetközi, spanyol, orosz
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Az európai kontinensen teljesen egyedülálló Godunov Étterem & Vodka Bár Budapest közepén, a Bazilika árnyékában csillog. A látóidegeket is bearanyozó étterem kívül-belül felér egy vizuális élménnyel: a magenta ledek, a monumentális csillárok és a kézzel plafonra festett matrjoska babák – vagyis a modern és a tradicionális elemek összhangja – a Godunov éttermet Budapest legszebb éttermei közé emelik.

A külső persze nem minden. Az étterem konyhájában gasztró-csoda készül: a szakácsok egy hatalmas birodalom hagyományos recepteit fuzionálják a művészet szintjén, ennek során pedig igazi fine dining csodák kerülnek terítékre.

Az itt kapható ételek mindegyikére a prémium minőség, a kreativitás és a különböző kultúrák ízvilágának keveredéséből létrejött harmónia a jellemző, ezen kívül pedig a Godunov étteremben az alapanyagokra, illetve az elkészítésre is különleges figyelmet fordítanak. Természetesen az egyedi igények kielégítésére is fel van készülve a Godunov étterem csapata, így a vegetáriánusoknak is emlékezetes élményben lehet részük.

Az étterem a késő esti órákban egy szempillantás alatt megváltozik és exkluzív vodka bárrá alakul át, ahol 108 féle vodka specialitás, egy különleges zakuszka- és snack bár, valamint élőzene, vagy live DJ szett várja a vendégeket.

Videó (ételek elkészítése):

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra