Gönci Barack Vigasság

Gönci Barack Vigasság

Hozzáadta: Gasztro Mobil

Kategória: Ünnepek

3885 Boldogkőváralja, Béke utca 31.
  • Ár: 2.300 Ft (felnőtt, 2 napra); 1.000 Ft (gyerek: 2-14 éves korig, 2 napra)
  • +36 46 306 628
  • www.goncibarack.hu

Követés

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel az Eseménnyel

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet az esemény szervezőjének.


A Gönci Barack Vigasság a korábbi éveknél is változatosabb családi, kulturális és gasztronómiai programokkal várja vendégeit, amivel végleg elfoglalja helyét az ország fesztiváltérképén.

Harmadik alkalommal rendezik meg Magyarország legbarátságosabb és legkülönlegesebb gyümölcsünnepét Boldogkőváralján. 2 nap, több helyszín, 22 program, neves fellépők – kihagyhatatlan esemény, amin ott kell lenni!

Mitől más a Gönci Barack Vigasság?

A Gönci Barack Vigasság a különleges sárgabarackról szól, ami ekkor érik. Otthona e különlegesen szép táj. A Zemplén lankái közt, Boldogkőváralján, mesés környezetben láthatsz kiállításokat, koncerteket, művészeti, gasztronómiai bemutatókat, gyermekprogramokat és vásárolhatsz élménypiacon. A barack mellett a gasztronómia játssza a fő szerepet: a környék – és egyben az ország – legkiválóbb éttermei mellett a helyi, klasszikus ízek is bemutatkoznak. Lesz minden, ami barack: lekvárfőzés, barackpálinka-kóstoló, barackos koktélok, csodás, barackos ételek. Lesz egyediség, amiért érdemes elzarándokolni Boldogkőváraljára, mert máshol nem létezik. Csak itt és csakis ekkor. Nem lesznek azonban fesztiválklisék és tömegtermékek. A Gönci Barack Vigasságon egyszerre jelennek meg az igényes gyermekprogramok, a kifinomult és a helyi gasztronómia, a kézműves vásár, az élménypiac, a világzene, a ragtime, a könnyű- és komolyzene. A rendezvény leginkább a szervezők szemlélete miatt különleges. Szerintük a közepes nem elég jó és a jótól van még jobb. Szerintük mindenhez – így a minőségi élethez is – nemes alapanyagok kellenek. Ettől nem adják alább és örülnek, hogy ezt egyre többen értik.

Családi hétvége, különleges találkozások:

A Vigasság helyszíneit és programjait úgy válogatták, hogy ideálisak legyenek az egész családnak, gyerekeknek is. Hogy a választék szélességét érzékeltessük: a paletta nagyon színes: a Budapest Bártól a Mozart-miséig, a bábszínháztól az iparművészeten át a pálinkafőzde-túráig, a kreatív séfektől a nagymamák barackos gombócáig tart. Jelen lesz többek közt Rutkai Bori és bandája, a Bohém Ragtime Band, Fűszeres Eszter, a Sárga Borház és a Kassai Séfek és Cukrászok csapata is. A környék ideális bringás kirándulásra, a Várban sok év után végig lehet végre sétálni az Oroszlán-szikla keskeny gyilokjáróján, hogy a végéből csodás kilátás nyíljon a környékre, ami a Zempléni Tájvédelmi Körzethez tartozik. Tokaj és Hegyalja közelsége mellett Boldogkőváraljától csak egy ugrásnyira található Kassa. A szombati programözön és buli után vasárnap az Anyukám Mondta étterem pompás reggelijével indul az élménypiac, ahol fellép a Kistehén, a 4forDance és a Napra együttes is. A rendezvény szervezője a BESTILLO pálinkaház, házigazdája Rákóczi Feri.

Ha megvan a jegyed, akkor:

  • kapsz azonnal egy ajándék barackot. A poharadba vagy a kezedbe.
  • részt vehetsz az összes programon és az ingyenes „párlatvezetésen” a BESTILLO Pálinkafőzdében
  • kisvonattal utazhatsz a BESTILLO és a vár közt. Egy élmény!
  • nem kell külön jegyet váltanod a várba. Most végre kimehetsz az Oroszlán-sziklára, ahonnan szuper a kilátás és megtekinthetsz egy vadonatúj kiállítást a Gönci barackról is.

Videó:

Komment írása

Válasz

Az e-mail címe nem lesz látható az oldalon. (* kötelezően kitöltendő mezők)

*

Tovább az eszköztárra