Disznótoros Kolbászfesztivál logó
Disznótoros Kolbászfesztivál plakát állóDisznótoros Kolbászfesztivál plakát fekvőDisznótoros Kolbászfesztivál térkép

Disznótoros Kolbászfesztivál

Hozzáadta: Gasztro Mobil

Kategória: Fesztiválok

1142 Budapest, Tatai út 95.
  • Ár: 2.500 Ft (felnőtt), 1.500 Ft (gyerek), 6.990 Ft (családi), 2.000 Ft (kerekesszékes)
  • 06 1 878 0157
  • www.kolbaszfeszt.hu

Követés

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel az Eseménnyel

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet az esemény szervezőjének.


„Eszem-iszom, dínom-dánom” a Vasúttörténeti Parkban!

Vidéki árakkal és falusi ízekkel érkezik Budapestre a „Disznótoros Kolbászfesztivál”.

A télhez közeledve ideje feltölteni az éléskamrákat. Érdemes hát ellátogatni november 14-16-ig a budapesti „Disznótoros Kolbászfesztivál”-ra, ahol Magyarország legújabb és legeredetibb gasztronómiai szenzációjára számíthatnak a látogatók!

 

A szervezők Budapestre hozzák az eredeti, hagyományőrző disznótoros hangulatot. A rendezvény 100% celebmentes, kifejezetten hagyományőrző jellegű, gasztro-kultúrális csemege lesz. A rendezvény mindhárom napján reggeltől sötétedésig családi és felnőtt programok sokasága várja a látogatókat a 100.000 négyzetméternyi rendezvényterületen. Sötétedés után kezdődhet az éjfélig tartó mulatság! A látogatók a rendezvényen nosztalgiázhatnak és kipróbálhatják, hogyan mulattak az előző generációk.

 

A disznótoros sátorban cigány muzsikusok húzzák majd a talp alá valót, a „Disznótoros Mulatság”-on. Aki fázik, az sétáljon egyet a pálinka utcában és hajtson fel egy kupica szíverősítőt. Az igazi házikolbászra vágyók a „Kolbászfalu”-ban kalandozhatnak a házias disznótoros ízek világában. Fesztiválunkon a sokféle háztáji kolbászból, húsból és sajtféleségből télire bespájzolhatnak a háziasszonyok. A gasztronómiai különlegességekre vágyóknak a „Víztorony Park” területén épült borospincét és a „Borterasz”-t ajánljuk.

A Disznótoros Kolbászfesztivál vidéki árakkal érkezik a fővárosba!

A napi belépőjegy ára a felnőtteknek csupán 2.500 Ft-ba fog kerülni. A gyerekek 1.500 Ft-ért, a 4 tagú családok 6.990 Ft-ért, a kerekesszékesek 2.000 Ft-ért léphetnek be a rendezvényre. A belépőjeggyel a látogatók láthatják a Disznótoros Kolbászfesztivál összes látványosságát, részt vehetnek a zenés programokon és megnézhetik a Magyar Vasúttörténeti Park oldtimer vasúti járműveit.

 

A belépőjegyet bankkártyákkal, SZÉP kártyákkal és Erzsébet utalványokkal is meg lehet vásárolni.

Komment írása

Válasz

Az e-mail címe nem lesz látható az oldalon. (* kötelezően kitöltendő mezők)

*

Tovább az eszköztárra