Hirdetési banner
Sarokház Étterem

Sarokház Étterem

0 értékelés

Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök: 11:00-21:00, Péntek-Szombat: 11:00-22:00, Vasárnap: 11:00-21:00
Konyha: magyaros, nemzetközi
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Éttermünket 2000-ben nyitottuk családi vállalkozásként. Győrtől 4 km-re, Győrújbarát központjában, jó megközelíthetőséggel, jó parkolási lehetőséggel várjuk Önt, családját, barátait és ismerőseit. Az elmúlt évek alatt folyamatosan nőtt az elégedett vendégeink száma, ezért éttermünk több bővítésen ment keresztül.

 

Az étterem fiataloknak kialakított, pubos hangulatú helyiségekkel és egy családias, laza eleganciájú különteremmel rendelkezik, ahol a nyers tégla, a meleg faburkolatok, a nagy ablakok, a sok kép, a régi rádiók egyedi hangulatot kölcsönöznek az étteremnek.

 

A klimatizált helyiségek kiválóan alkalmasak ebédek, vacsorák, családi rendezvények lebonyolítására. Éttermünk egyik bejáratát úgy alakítottuk ki, hogy mozgáskorlátozottak számára is megközelíthető legyen. Nyáron az 50 fős kerthelyiségben, kellemes környezetben fogyaszthatják vendégeink a házias ételeinket. Szeretnénk a magyaros és a nemzetközi konyha felvállalása mellett a legújabb étkezési szokásokat is kielégíteni.

 

Étlapunk összeállításánál próbáltunk arra törekedni, hogy a gyerekek, vegetáriánusok, nagyétkűek, ínyencek igényeit is kielégítsük. Az előre összeállított menüket, változatos étlapunkat, a különleges kívánságokat igyekszünk a lehető legjobban megvalósítani, ezért népszerű hétvégi ajánlatainkkal is próbálunk a vendégeink kedvében járni.

A Sarokház Étterem vállalja:

  • Csoportos rendezvények lebonyolítását (kérje menüajánlatunkat, a 06-20/3290-779-es telefonszámon, vagy e-mailben)
  • Családi és baráti összejövetelek otthoni vagy külső helyszíni szervezésénél előre megrendelt hideg, melegétel házhozszállítását
  • Esküvők lebonyolítását
  • Osztálytalálkozók, bankettek, társasági összejövetelek lebonyolítását
  • Egyéni és céges állófogadások lebonyolítását
  • Bálok lebonyolítását
  • Kitelepüléses rendezvények lebonyolítását

Reméljük, hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra