Hirdetési banner
Sarki Fűszeres logó

Sarki Fűszeres

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00-20:00, Szombat: 8:00-15:00, Vasárnap: zárva
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A (Sarki) Fűszeres…

„ …békebeli hangulatot idéző kis üzlet, főleg egy szűk mikroközösség helyi igényeinek kielégítését célozza meg. Választékában a napi bevásárláshoz szükséges alapvető élelmiszerek (pékáruk, tejtermékek, húsáruk) mellett fűszerek, édességek, olajok és egyéb a konyhában nélkülözhetetlen kiegészítők találhatóak. A jól működő fűszeres nem csupán egy vegyeskereskedés, hanem a környezetében élők, a törzsvásárlók mindennapjainak fontos találkozóhelye, ahol beszélgethetnek, információt cserélhetnek és tudomást szerezhetnek a lakókörnyezetüket és életüket érintő változásokról…”

 

Így szólna a definíció. A célunk pedig az, hogy megfeleljünk ennek a definíciónak. Az üzlet megnyitását hosszas előkészítés és kutatómunka előzte meg. A Szent István park tökéletes helyszínnek bizonyult, ahol mindaz megvalósulhatott a budapesti „vasaló-ház” biztosította környezetben, amit megálmodtunk.

 

Az üzlet választékában három termékcsoport dominál. Francia, olasz, spanyol, magyar sajtkülönlegességek, borok a világ összes jelentős bortermelő vidékéről, valamint sonka és szalámi specialitások olasz, osztrák, spanyol és magyar gazdaságokból. Elmaradhatatlan kísérője mindhárom családnak a friss pékáru, itt is keressük a hagyományost, az egyedit. Már most, pár héttel a nyitás után nagy sikernek örvend a vajaskiflink, a sós kalácsunk és a burgonyás parasztkenyerünk. A különleges igények kielégítésére való törekvésünk indokolta a kiegészítő finomságok, fűszerek, ecetek, olajok, mézek „csatasorba állítását”.

 

Figyelemre méltó a Sarki Fűszeres champagne válogatása, de francia területről Burgundia is kiemelt szerepet kapott. A csúcsborok mellett, kiváló ár – érték arányú palackokat válogatunk össze és kínáljuk azokat vásárlóinknak. Említést érdemel még a pálinkák, párlatok sora. Olyan neves főzdékkel dolgozunk együtt, mint a Pelle Pálinka, a Gyulai Pálinka Manufaktúra, az Agárdi Pálinkafőzde, vagy a Gusto Pálinkák.

A Sarki Fűszeres nem csupán egy békebeli hangulatot sugárzó vegyesbolt, az üzlet részeként egy kis kávézó, bisztró is üzemel.

Sok szeretettel várunk Mindenkit, a fűszeresek:

Nemesvölgyi Attila és Szivós Márton

Videó:

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra