Hirdetési banner
Pastrami logó

Pastrami

0 értékelés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 08:00-23:00
Konyha: keleti, kóser
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Miért pont Pastrami?

…mert kell egy étterem, ahol végre meg lehet kóstolni New York legkedveltebb szendvicseit, a Pastramit és a Reubent.

Csak szendvicsek? Gyorsétterem?

…mert kellenek az állandó ételek, ízek, amikről beazonosíthatsz egy helyet, ezért elsőként hoztuk el Neked ezeket az ízeket Magyarországra. Ha ezentúl meghallod Pastrami, csak mi fogunk az eszedbe jutni! És természetesen gyorsak vagyunk, de ettől még a Pastrami nem gyorsétterem! Sőt a Pastrami esténként átváltozik, és aki napközben épp csak beszaladt egy gyors ebédre, ha este visszatér hozzánk, órákig élvezheti a Pastrami esti hangulatát.

Mitől más az esti Pastrami?

Napközben a hatalmas belső terek, a nagy nyüzsgés és persze a napi ebédajánlat tökéletesen szolgálják a Pastrami-bisztrót, este azonban, amikor aranyló fénybe öltözik az étterem, a hangulat átváltozásával a Pastrami is mást kínál vendégeinek. Ilyenkor jól esik végigkóstolni az esti menüsort, hosszan időzni jó barátok és kiváló borok társaságában. A Pastrami Étterem és Kávéház csapata úgy tartja, igenis létezik az a legjobb 100 étel, amelyeket – ha igazán tudsz élni – egyszer meg kell kóstolj! A Pastrami by night ezeket a fantasztikus alapanyagokból készített fogásokat kínálja!

Látványkonyha? Nagy bátorság!

…mert mindenki kíváncsi arra, mi fő a fazékban, ezért a Pastramiban minden a vendégeink orra előtt történik! Ülj a pulthoz és szólj, ha mehet bele még egy kis koriander! Ezért mondjuk, nálunk egyenes adás van a konyhából!

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra