Hirdetési banner
Ürömi Hütte logó

Ürömi Hütte

0 értékelés

  • 2096 Üröm, Rókahegyi út 23.
  • 06 70 432 0968 (nyitvatartási időben)

Követés

Nyitva tartás: Vasárnap és Hétfő: 11:00-22:00, Kedd-Szombat: 11:00-23:00
Konyha: magyar, nemzetközi
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Az Ürömi Hütte

2013. szeptember 09-én egy napsütötte szombat délelőtt megnyitott az Ürömi Hütte.

Az indulást óriási várakozás előzte meg, és pontban 11 órakor gyalogosan(!) meg is érkeztek az első vendégek. Nekünk tulajdonosoknak azok a pillanatok örökre az emlékezetünkbe vésődtek. Az indulás napja fesztivál hangulatban telt, rögtön kiderült, hogy nem dolgoztunk hiába, igény van Ürömön egy jó helyre, ahova be lehet ülni egy finom pizzára, vagy egy pohár italra.

A Hütte érzés

A hütte szó hallatára mindenkinek felderül az arca, a hütte a lazítás helye. Az a célunk, hogy ezt az érzést becsempésszük a hétköznapokba, hogy ez a hangulat ne csak a vakáció része legyen. Szeretnénk, ha az Ürömi Hütte közösségi térként működne, ahol rendszeressé válnak a közös meccsnézések, ahol a vendégek szóba elegyednek egymással, ahol kiderül, hogy hívják a „mosolygós bácsit, akinek a kis fekete kutyája van”.

Pizza és Sör

Az alap – amtit mindenki szeret, amit nem lehet megunni. Staropramen világos, Staropramen barna, Hoegaarden, és Belle Vue Kriek – négy féle csapolt sör és 15 féle pizza alkotja az étlap „gerincét”. Aki mégis valami másra vágyik, annak sem kell csalódnia. Nálunk csapból folyik az olasz habzó bor, 5 féle házi szörpöt kínálunk a gyermekeknek, és kitűnő Lavazza kávét annak aki csak egy kávéra ugrik be hozzánk.

Napi étel és – leves kínálatunkban a magyar és a nemzetközi konyha legfinomabb fogásait kínáljuk. Alapelvünk, hogy minőségi ételt csak minőségi alapanyagokból lehet készíteni. Előnyben részesítjük a helyi termelőket, ezért folyamatosan kutatjuk a környékbeli beszállítókat.

A Csapat

A Hüttében arra törekedtünk, hogy a személyzet maximálisan hozzájáruljon a lazítás élményéhez. A csapat egy része „régi motoros”. A legkiválóbb éttermekben dolgoztak együtt, fél szavakból megértik egymást. Séfünk a szakmája megszállottja, a tökéletlenség számára elfogadhatatlan. A Hütte csapatának egyetlen célja, hogy minden vendég otthon érezze magát nálunk.

Reméljük elértük célunkat! Tegyen egy próbát, látogasson el hozzánk!

Várjuk szeretettel az Ürömi Hüttében!

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra