Hirdetési banner
Manuel Étterem és Kávéház logó

Manuel Étterem és Kávéház

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 11:00–23:00, Vasárnap: 11:00-21:00
Konyha: magyar, nemzetközi
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Üdvözöljük kedves Vendégeinket a valódi olasz kávéházakat idéző illatok és ízek világában.

Sokak számára talán már ismerősként hangzó Manuel márkanév garancia a mindig kiváló minőségű, egyedi ízű és aromájú kávé élvezetére. Egyedi, külön a Manuel Kávéházak számára készített kávélapunk nyújt segítséget a választásban a 22 féle kávékülönlegesség közül.

Testet-lelket bizsergető élményt kínálunk Manuel forró csokoládénkkal, amit 18 féle ízesítésben készítünk. Tökéletes választás a hűvösebb napokra.

Kínálatunkból természetesen nem maradhat el a napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tea sem, ami szintén kitűnő Manuel termék. Vendégeinket 37 féle teával várjuk, hogy az ízek élvezete mellet egészségét is ápolhassa finom, forró italunkkal.

Ital illetve étlapunkat korunk sokrétű igényeinek figyelembevételével úgy alakítottuk ki, hogy a hozzánk betérők ízelítőt kaphassanak a legkülönfélébb hozzávalók felhasználásával készült hagyományos és modern fogásokból. Étlapunk állandó szereplői: a norvég lazac, a dél-amerikai bélszín, a kitűnő magyar libamáj és sok más válogatott alapanyag gondoskodnak a változatosságról. Kifejezve elkötelezettségünket a friss alapanyagok használata iránt, étlapunkon folyamatosan cserélődnek az idény-jellegű ételek. Ételeink mellé csak magyar termelőktől származó bor- és pálinka válogatásunkat kínáljuk.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra