Hirdetési banner
Maci Laci Büfé logó

Maci Laci Büfé

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 06:00-21:00; Szombat-Vasárnap: 07:00-20:00
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Elfogadott utalványok: Erzsébet utalvány, Ticket Restaurant
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Az első Maci Laci Büfé 1994 szeptemberében nyílt meg a Fővárosi Autópiacon (Nagykőrösi út). A kezdeti időkben csak hétvégén voltunk nyitva, majd később már a hét minden napján napi menüvel vártuk a vendégeket. Ezzel párhuzamosan 1998 tavaszán megnyitottuk a Szentmihályi úti Maci Lacit, ahonnan sajnos (vagy nem :) ) rövid időn belül távoznunk kellett, mivel egy pláza épült fel azon a területen.

 

Így fordult a rossz jóra, mert ennek köszönhetően 1999-ben az Üllői úton megnyitottuk a mostani gyorsétkezdénk elődjét.

 

Az ott töltött több, mint egy évtizedes munkának és megszerzett tapasztalatainknak köszönhetően felépíthettük a napjaink követelményeinek megfelelő Maci Laci Gyorsétkezdét.

 

Az interneten, illetve telefonon leadott rendeléseket kérésére díjmentesen kiszállítjuk (amennyiben rendelése eléri a minimum 990.- forintot) Budapest 18. kerületébe, továbbá Gyál és Vecsés területére. Az ebédkiszállítás 10:00-13:00 között történik.

Nagyobb rendelés esetén, előzetes telefonos egyeztetést követően, lehetőségeinkhez mérten, vállaljuk egyéb területekre is a kiszállítást.

Tájékoztató
A napi menükből rendelését legkésőbb az adott nap 10 órájáig áll módunkban elfogadni, míg az állandó ételeinkből a rendelési időn belül bármikor rendelhet.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra