Hirdetési banner
La Perle Noire logó
La Perle Noire belsőLa Perle Noire loungeLa Perle Noire VIPLa Perle Noire bár

La Perle Noire

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 12:00–24:00
Konyha: francia
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A diplomata negyed és a Hősök tere a kultúrák találkozásának színtere, így találó helyszínválasztásnak tűnik egy francia konyha alapjaira és egy modern gasztronómiai elemekkel építkező étteremnek.

Fontos hozzávaló még: a tulajdonosok elhivatottsága és a minőségi vendéglátás iránti elkötelezettség.

Ne felejtsük el a belső környezetet sem, a harmóniához elengedhetetlen kényelem, otthonosság és elegáns miliő teszi élménnyé a nálunk eltöltött időt.

A La Perle Noire Creative Kitchen Koncz László séf vezetésével a magyar topgasztronómia egyik úttörője lett, folyamatos újításokkal és a Vendégekkel való közvetlen kapcsolat kialakításával.

“Vendégeinket levendulaszirupos pezsgővel fogadjuk érkezéskor, a fogások előtt “amuse bouche”-t, azaz étvágygerjesztő falatokat és házi kenyeret zárásként pedig “petit four”-t, kis édességet szolgálunk fel. A stílusos menü mellé exkluzív hazai és külföldi borokat valamint koktélokat kínálunk.” – mesélte nekünk Szarvas Szilvia, az étterem egyik tulajdonosa.

Gendur András, az étterem másik tulajdonosa hozzátette – “Az elmúlt évben sokat dolgoztunk azon, hogy a hozzánk betérő vendégek új élményekkel, elégedetten távozzanak és újra, meg újra jöjjenek vissza hozzánk. Mi sem bizonyítja jobban sikereinket, hogy több szakmai díjat is nyertünk.”

Elismerések

  • Best of Budapest 2013
  • Michelin Guide 2013

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra