Hirdetési banner
Jókai Bisztró logó

Jókai Bisztró

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 11:00-24:00
Konyha: regionális, szezonális
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Pécs belvárosának egyik legszebb terén, a Jókai téren, az Elefántos házban kelt életre a Jókai Bisztró.

Éttermünk is az első körben csatlakozott a Kreatív pécsi gasztró elnevezésű, egyesületként bejegyzett kezdeményezéshez. Az egyesületben részt vevő éttermek egyik fő célja, hogy mind a pécsieknek,mind a városba látogató vendégeknek bemutassák és hitelesen képviseljék Pécs és a régió gasztronómiai kultúráját, sokszínűségét. Mindezt a kiváló, helyben megtermelt szezonális alapanyagokon, a korszerű konyhatechnológián és nem utolsósorban a város és a megye nagy múltra visszatekintő, sokrétű kulináris hagyományain keresztül igyekszünk “tálalni”.

Célunk a kezdetektől fogva a bisztrókonyha meghonosítása volt, figyelembe véve a helyi, regionális értékeket. A mi olvasatunkban ez nem más, mint a magas szintű gasztronómia gyors, változatos, kötöttségek nélküli és legfőképpen egy szélesebb kör számára is elérhető és érthető válfaja, ahol a borok és ételek együtt vagy külön a középpontba kerülhetnek.

Konyhánkat a kiváló adottságokkal rendelkező Baranya megye kis piacának tekintjük. Napi teendőink szerves részét képezi, hogy igyekszünk minél több alapanyagot a környék őstermelőitől, illetve saját birtokunkról beszerezni. Minden erőnkkel törekszünk arra, hogy étlapunkon a valódi szezonalitás és regionalitás köszönjön vissza, ahol állandóan, akár hetente reagálhatunk az adott évszak és a környék alapanyag-kínálatára.

Gondosan összeállított és állandóan frissülő borlapunkon, illetve borfalunkon a régió és további magyar pincészetek borai, illetve néhány külföldi tétel is megtalálható.

Eltökélt célunk a tökéletes egyszerűség, hogy létrehozzunk valami igazán jót. Se több, se kevesebb.

Tájékoztató
Előzetes asztalfoglalás – ebéd és vacsora esetén – a számla végösszegéből 10% kedvezményt adunk.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra