Hirdetési banner
Vári Cukrászda logó

Vári Cukrászda

0 értékelés

  • 1162 Budapest, Szlovák u. 86. (Szlovák és Csömöri utca sarok)
  • 06 1 409 1368

Követés

Nyitva tartás: Hétfő: zárva; Kedd-Péntek: 11:00-21:00; Szombat-Vasárnap: 09:00-21:00
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Történetünk

Jópár évvel ezelőtt Vári Kingának támadt egy ötlete. Létre szeretett volna hozni egy olyan cukrászdát, amely Magyarországon egyedülálló, újat mutat, az igényességre törekszik és nem fél extravaganciát és jókedvet csempészni az emberek mindennapjaiba, mosolyt csalni az elkedvetlenedett arcokra.

A rendkívüli és a büntetlen öröm otthonra talált a XVI. kerületben. A gourmetek és a kalandra vágyók is kedvükre csemegézhetnek fagylaltjaink közül, amelyeket más-más technikákkal készítünk el.

Elképzelésünk

A legtöbb esetben egy impresszió által alkotjuk meg fagylaltjainkat, legyen az a “csipkebogyó rózsalekvárral”, vagy a “balatoni nyár”. Termékeink elkészítésekor szem előtt tartjuk az igényes megformáltságot, a tartalom és forma egységét, amelybe egyedülálló ízhatást bújtatunk.

 

Biotejből dolgozunk, sokféle biogyümölcsből gondolván ezzel a tejcukorérzékenyekre, a diétázókra és a cukorbetegekre is. Alapanyagainkra odafigyelünk, fontos, hogy ne tartalmazzanak tartósítószert, káros adalékanyagot. Vannak fagylaltjaink, amelyeket steviával, szójatejjel vagy rizstejjel készítünk és minőségi hozzávalókkal dolgozunk. Arra törekszünk, hogy ízeink felismerhetőek legyenek és szenvedélyesek. Igyekszünk harmóniára törekedni, érzékeltetni a kontrasztokat.

Díjaink

  • 2003-ban az év fagylaltjává minősítették a gyömbéres rebarbarát, ami fogyasztásakor egy egzotikus világba kalauzolja a szerencsést.
  • 2004-ben előálltunk egy példátlan ötlettel, a chilis csokival, amit a 2006-os olaszországi világbajnokságon is nagyra értékeltek.
  • Ezen kívül büszkék vagyunk alkoholos fagylaltjainkra: ágyas szilva, tokaji aszú, amit, aranyéremmel díjaztak.

Látogasson meg minket, és megédesítjük a mindennapjait!

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra