Hirdetési banner
Romantika Étterem logó

Romantika Étterem

0 értékelés

Nyitva tartás: nem ismert
Konyha: nemzetközi, erdélyi
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Romantika Étterem több mint 15 éves hagyományra tekint vissza, és elmondhatja, hogy az évek során az új és rendszeresen visszajáró vendégek ezreit szolgálta ki.

A szakácsok és a konyhai személyzet bizonyították, hogy a háziasan helyi, vagy a nemzetközi konyha remekeit tudják elkészíteni a vendégek igényeinek és elvárásainak megfelelően. A vendégkört a pincérek maradéktalanul kedves és figyelmes kiszolgálásukkal vonzották vissza, úgy a személyes kiszolgálásnál, mint a nagyobb rendezvények alkalmával.

Ahhoz, hogy minden jól sikerüljön szükséges egy jól összeszokott, összhangban dolgozó munkaközösség, amely szakértelmével mindig az Önök rendelkezésére áll. Felvállaljuk a hivatalos- és konferencia- ebédek lebonyolítását, valamint segítünk a menüsor összeállításában is.

Házhoz jön a Romantika Étterem!

Rendelés alapján napi menüt szállítunk ki cégek, munkaközösségek, családok számára. Előzetes egyeztetéssel megszervezzük otthonában ünnepségeit: kerti party-t, születésnapját vagy egyéb jellegű mulatságait. Átvállaljuk az ezekkel járó szervezést: a főzéstől a felszolgálásig.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra