Hirdetési banner
Bodri Pincészet logó

Optimus Étterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Csütörtök, Vasárnap 12:00-22:00, Péntek-Szombat 12:00-24:00
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Elfogadott utalványok: Erzsébet utalvány
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


2013 tavaszán, Közép-Európa legnagyobb újonnan épített, kupolás pincéjének lábánál, nyitotta meg kapuit, az „a’la carte” Optimus étterem, Pölöte Norbert kiváló vendéglátó szakember irányításával.

Belső terének kialakítása a hagyományokat és az egész birtok által sugallt tradíciót képviseli: tölgyfa asztalok és székek, 200 éves gerendákból faragott éttermi pult, hangulatos kézműves lámpák. Az éttermet több száz éves csipkefüggönyök és az ehhez stílusosan illeszkedő csipke terítők öltöztetik fel. Amíg várunk a következő fogásra, addig sem kell unatkoznunk, hiszen kalandozhatunk a Bodri család több generáción át ívelő, családtagok szorgos munkáját megörökítő képek sokasága között.

Az Optimus Étterem munkáját segíti még két terasz. Az egyik a közvetlen bejárattól nyíló, féltetős látványkonyhával felszerelt, tóra néző, a másik közvetlenül a tó partján elhelyezkedő Rozé-terasz, ami vidámságával, fiatalosságával igazi kiülős, meleg tavaszi-nyári, rozés hangulatot áraszt. Ezt nagyon jól tükrözi a berendezés is, az Erdélyből származó asztalok és székek, és a már jól megszokott műveletlen fakorlát mellett, helyet kaptak az óriási, árnyékot adó napernyők, a vidám színes párnák és stílusosan a dédpapa régi lovas kocsija is, ami nyaranta csodás virágpompában díszeleg. És már jöhet is a hűsítő Bodri Rozé (fröccs)…

Videó

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra