Hirdetési banner
Káli Art Étterem

Káli Art Étterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Szerda: zárva, Csütörtök-Vasárnap: 19:00-23:00
Konyha: magyar
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Káli Art Vendéglő egész évben nyitva tart. Elsősorban a Káli Art Inn vendégei kiszolgálására épült. 2011-óta megnyitotta kapuit a nem szállóvendégek számára is.

Nyáron árnyas teraszunkon, zordabb időben a polgári hangulatban berendezett termünkben fogadjuk vendégeinket. A Káli Art Vendéglő nem a klasszikus értelemben vett étterem. Nálunk nincsen étlap, nem a’la carte szolgáljuk vendégeinket. Minden napra friss menüt állítunk össze, melyhez a környéken beszerezhető alapanyagokat használjuk fel.

Házias ízű ételeket készítünk. Nálunk a vacsora után nem kell felpattanni az asztaltól, hogy újabb vendég foglalhassa el a helyet. A kényelmesen elfogyasztott étkezés után nyugodtan üldögélhet egy pohár bor mellett és élvezheti a kertünk békéjét, vagy beszélgethet barátaival.

Éttermünk felújításánál nagy figyelmet fordítottunk az épület eredeti állapotának helyreállítására. Az antik bútorok és festmények közt étkezve Krúdy korában érezheti magát.

A konyha stílusa: a XIX. századi (akkor még világszintű) magyar konyha modern változata. Elsősorban kiváló helyi alapanyagokra épít, megtartva és kiemelve azok minőségét. Fontos tulajdonsága, hogy közérthető.

Reggelire frissen facsart narancs juicet, házi lekvárokat, házi készítésű gyümölcsjoghurtot, frissen sült péksüteményeket, és változatos tojásételeket készítünk. A Káli-medence bio termelői által gyártott sajtokat is kínálunk, valamint mangalica húskészítményeket.

Nyáron a reggelit és a vacsorát a gyönyörű kerttel körülvett teraszon szervírozzuk.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra