Hirdetési banner
Hummus Bar logó

Hummus Bar (Október 6. utca)

0 értékelés

Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 11:00-22:30
Konyha: mediterrán, keleti
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Kezdődjön a különleges utazás házi menta teánkkal vagy frissítő limonádénkkal, amit megérkezésed után iszogathatsz, míg végignézed étlapunkat.

Már az étterembe való belépéskor meglátod mit is kínál számodra gazdag ízvilágunk, hiszen az ételeket előtted készítik a pultban. A kaland végére pedig jóllakottság és elégedettség érzése tölt majd el.

A Hummus Bar hét évvel ezelőtt indult, egy kis étkezdeként, amely a közel-kelet élményével ajándékozta meg a magyar vendégeket. A Hummus Bar népszerűségének köszönhetően mára hét étteremmel üzemel és folyamatosan növekszik.

Híres házi hummuszunkat számos különböző módon tálaljuk. Az étlapunkon pedig a saláták széles skáláján át a leveseken, vegegtáriánus és húsos főételeken keresztül a desszertekig számos közel-keleti ételkülönlegesség megtalálható. Ételeinket nagy gonddal és odafigyeléssel készítjük és hozzá csak kiváló alapanyagokat használunk, közben pedig az elkészítés egyszerűségére koncentrálunk, mindezt elérhető áron.

A nyári szezonban pedig élvezzétek a jó időt teraszainkon. Ha pedig sietsz, kérd ételeinket elvitelre vagy egyszerűen hívj fel minket és kérj házhozszállítást.

Díjak:

  • Egymás követő két évben is a Hummus Bar nyerte el a Time Out magazin legjobb olcsó, egzotikus étterem díját.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra