Hirdetési banner
Château Visz hotel
Château Visz étterem

Château Visz Restaurant

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: június 1-től augusztus 31-ig (Hétfőtől vasárnapig: 12:00-14:00 és 19:00-22:00), szeptember 1-től május 31-ig (Hétfő-kedd: pihenőnap, Szerdától vasárnapig: 12:00-14:00 és 19:00-22:00)
Konyha: magyar, regionális, szezonális
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A luxus hotel gourmet étterem séfjének művészete évek óta megigézi a kulinária szerelmeseit. Menüit művészi alkotásként tervezi: ételkölteményeiben mindaz, amit ízlelünk, orrunkkal, szemünkkel, fülünkkel érzékelünk, fontos szerepet játszik. Mesterszakácsunk képes a helyi ízvilágot a legmagasabb szinten egyedivé és megismételhetetlenné varázsolni.

Séfünk kifinomult szakácsművészetével havonta változó, szezonális, regionális, friss alapanyagokból készülő 7 fogásos menüvel várja vendégeit minden évszakban.

Friss fűszernövények, ehető virágok használata jellemzi ételeit, többnyire a kastély saját fűszerkertjéből. A hagyományos és molekuláris technikák ötvözésével, a legmodernebb konyhatechnológiával izgalmas, egyedi fogásokat alkot. A kihagyhatatlan kóstoló menük, az ételkompozíciók mind-mind a magyar ízvilágra épülnek, melyekhez gourmet éttermünk étteremvezetője a környék kitűnő pincészeteinek kiváló borait kínálja.

A gourmet étterem Budapesttől egy órányira felejthetetlen kulináris élményeket ígér. Séfjének filozófiája: kísérletezni, az egyszerű, közvetlen utakat keresni, a közismert ételeket elemeire lebontani majd teljesen új feldolgozásban összerakni. „Ne másolj, még magadat se!” – vallja a gourmet étterem séfje.

Fűszerkert

Tegyen egy felfedező körutat a gyógynövények között, érezze a különbséget a frissítő borsmenta és a citromillatú menta között, különböztesse meg a fűszernövényeket az ehető szirmoktól. Kollégáink szívesen körbevezetik Önt is!

Díjak

A Château Visz elnyerte a “Best of Budapest & Hungary 2013 és 2012” díjat, Közép-Európa Top 20 étterme között szerepel a Food and Wine amerikai gasztro-szaklap 2012-es európai toplistáján, illetve az Év Éttermének választottak a Dining Guide 2010-es értékelése alapján.

Felhívás
Tisztelettel megkérjük kedves vendégeinket, hogy lehetőség szerint előre foglaljanak asztalt és jelezzék, ha van valamilyen ételallergiájuk, diétáznak, illetve ha vegetáriánusok!

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra