Brótpékség
0 értékelés
- 1126 Budapest, Németvölgyi út 17.
- 06 1 213 4191
- villa-bagatelle.hu/hu/brotpekseg
Számunkra a sütés művészetet is jelent: időt szánunk az ízre és a minőségre.
Pékségünkben kézműves jelleggel, Csák László cukrász- és pékmester vezetésével készülnek a finomságok, aki Franciaországban, Németországban és Ausztriában tanulta ki a szakmát. Büszkék vagyunk rá, hogy minden egyes kenyér, péksütemény és egyéb finomság hagyományos módon készül, kizárólag elsőrangú, természetes alapanyagokból, mesterséges adalékok nélkül, nagy türelemmel és odafigyeléssel formálva.
Pékművességünk alapelvei:
- Adalékot, vegyszert, színezéket és tartósítószert nem használunk.
- Semmiféle sütőport nem használunk, kenyereink 18-20 órán át kelnek.
- Lemondunk a csúcsteljesítményű, automatizált technológiákról, kenyereinket kézzel formáljuk.
- Péksüteményeink alapanyagai frissek és egészségesek.
A Villa Bagatelle alsó részén kialakított Brótpékségünkben teljes kiőrlésű kenyerekkel, bio pékárukkal, cukormentes péksüteményekkel, 100%-os frissen facsart gyümölcslével, valamint egyéb egészséges finomságokkal várjuk vendégeinket.
Különösen büszkék vagyunk a ház kenyerére, az Ardennerre, valamint a pékmesterünk által megálmodott csigatorony sorozatra, amely nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében. Cukrász desszertjeinket is saját magunk készítjük, amíg pékségünkben vásárol, meglesheti egy ablakon át műhelyünket, ahogyan az édességek készülnek.
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.