Hirdetési banner
Bodrogi logó

Bodrogi Cafe & Restaurant

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 12:00-23:00; Szombat: 12:00-23:00; Vasárnap: 12:00-16:00
Konyha: magyar, nemzetközi
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Kedves Vendégem!

 

Az ételek iránti kíváncsiságom anyai nagyapámtól eredeztethető, aki miután katonatiszti pályafutását befejezte, több vendéglőt is üzemeltetett Budapesten. Emlékszem, pici gyermekként a Balatonon nála nyaraltam egy faházban, és ő a legfinomabb különlegességeket készítette el nekem. Ott kóstoltam például először éti csigát petrezselymes fokhagymás vajjal, és a császármorzsájára még a mai napig emlékszem – bár azóta megtudtam, hogy amit ő császármorzsának hívott, az valójában daramorzsa volt.

Számos vállalkozással a hátam mögött 2005-ben felépítettem a Bodrogi Kúria Wellness Hotelt, ahol kitanultam a vendéglátás csínját-bínját. A szálloda mellett örök vágyam volt egy a’ la carte étterem, így amikor 2012. tavaszán megnyitottam a Bodrogit, a vendéglőt, ahova én is szívesen betérnék, kezdetét vette egy csodálatos kaland.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy óriási szerencsémre fantasztikus csapat áll mögöttem, élükön Zoboki Zoltán mesterszakáccsal. Zoli konyhájából olyan házias ételek kerülnek nap mint nap az asztalokra, amelyek egyszerre ötvözik családunk gasztronómiai hagyományait, és a mai konyhaművészet újdonságait.

Ha mást nem is, azt az egyet biztosan megtanultam az elmúlt években, hogy szív, lélek és szakértelem nélkül nem lehet igazán jó vendéglátóhelyet csinálni. Ja és még valami, amit az édesapámtól tanultam: a Közönségnek mindig igaza van!

Bodrogi Ádám

Konyhánk:

Olyan éttermet álmodtunk meg, amit nem egyszerűen kipróbálni szeretnének a vendégek, hanem rendszeresen visszajárni oda. Egy helyet, ahol az ismerős ízek otthonossága mellett mindig ott egy ötlet, egy új megközelítés, egy kis finom meglepetés. Olyan ételeket készítünk, amelyek a magyar konyha alapjaira építkezve megállják a helyüket a nemzetközi gasztronómiában is.

Családi receptjeink közül jó néhány több mint száz éves. Üknagymamám töltött káposztáját, édesapám dupla lecsóját vagy a harcsakrém-halászlevet mind-mind gyerekkoromban szerettem meg, és szeretem ma is. Ezeknek a recepteknek fontos része az ízes, háztáji alapanyagok használata. Éppen ezért amit lehet, az inárcsi Bodrogi Kúriában termelünk meg, vagy helyi beszállítóktól vásárolunk. Saját lekvárokat, fűszereket, tojást használunk, és vadételeinket is különleges minőségű húsokból készítjük el.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra