Hirdetési banner
Veranda Étterem logó

Veranda Grill & Wine Étterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 11:30-23:00, Szombat: 12:00-23:00, Vasárnap: 12:00-16:00
Konyha: magyaros, nemzetközi
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Elfogadott utalványok: Erzsébet utalvány, Sodexo Pass
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Budapest IX. kerületében található a Veranda Grill and Wine, amelynek kifejezett célja, hogy a hagyományos magyar konyha – illetve a korszellemnek megfelelően könnyített változata – legszebb pillanatait elevenítse föl. Nagyszerű séfünk, Suga Tamás gondoskodik arról, hogy a magyar konyha kiválóságai mellett a nemzetközi konyha legnépszerűbb sztenderdjeit kedvelők is megtalálják étlapunkon a kedvükre valót.

 

Ahogy a kor, az évszakok és a vendégek igényei változnak, úgy változunk mi is, és állandó étlapunkat négyhetente frissítjük.

Igazi specialitásunk a hétvégi svédasztalos menü, ahol garantáltan mindenki talál kedvére való falatot, baráti áron.

De a Veranda Grill and Wine, több mint egy étterem. Találkozóhely, rendezvényhelyszín, konferenciahelyszín – szinte minden helyzetre és igényre kínálunk megoldást. Étterem részlegünkben 40-60 fős, míg bisztró részlegünkben 60-80 fős ültetett rendezvényeknek tudunk helyet biztosítani, akár különtermünkben is. A Veranda kiválóan alkalmas esküvői vacsorák, céges rendezvények, osztálytalálkozók, születésnapok, karácsonyi partik lebonyolítására. Mi gondoskodunk a helyszínről, a vendéglátásról, az alapvető technikáról – a kedves vendégnek egyszerűen csak jól kell éreznie magát.

Régóta mondjuk: nem éri meg otthon főzni… El kell dobni a fakanalat, és nálunk ebédelni.

Korlátlan fogyasztással ajánljuk hétvégi, svédasztalos és a látványkonyhában készült menünket, amelyhez egy ital is dukál. A hétvégi menü elérhető 12-16 óra között. A hétvégi menü népszerűségére való tekintettel javasoljuk az asztalfoglalást!

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra