Hirdetési banner
Pasta Station logó
Pasta Station truck

Pasta Station

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: nem ismert
Konyha: olasz
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Pasta Station és Gourm’n GO – Minőség az utcán! Street Food kínálat felsőfokon!

Küldetésünk:

Fontosnak tartjuk, hogy a mai rohanó világban az emberek kevés idejét kihasználva is minőségi ételekkel tudjunk szolgálni. A kívánt siker elérésében fontos szerepet játszanak kiváló szakácsaink, akik komoly szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek

Hol vagyunk?

Szolgáltatásunk elérhető szabad téri rendezvényeken, fesztiválokon, közterületeken, sportlétesítmények, irodaházak közelében – állandóan mozgásban vagyunk!

Pasta Station

Friss, helyben készült tészták, kiváló minőségű alapanyagok, egyedi megjelenés, mobilitás!

Európában egyedülálló mozgó tésztabárunk célja, hogy kizárólag friss tésztából és kiváló minőségű alapanyagokból, a szezonnak megfelelő street food kínálatot tudjunk biztosítani. Az autó adottságai lehetővé teszik, hogy az ételeink frissen helyben készüljenek, ezért a vendégek a rendeléstől egészen a tálalásig nyomon tudják követni a tészta készítését, így nem csak íz élményt biztosít, de látványnak sem utolsó.

Pasta Gourm’n GO

Legújabb autónkon a grillezett ételeké a főszerep. A látványkonyhán kiváló minőségű grillezett marha steak készül, melyhez friss salátákat, különleges önteteket és bagetteket kínálunk. Több féle sajtból, grillezett csirkéből válogatunk friss szendvicseinkhez. A Gourm’n GO egy hiánypótló, minőségi ételeket kínáló szolgáltatás a street food ételek sorában. Szezonális kínálatunk mindig frissen a helyszínen készül. A vendég kedvére válogathat a friss alapanyagokból, összeállítva ebédjét vagy vacsoráját.

Felhívás
A Pasta Station novemberben Budapesten az Erzsébet téren a Fröccsterasz mellett elérhető. A Pasta Gourm’n GO állandó helyszíne a VII. Kazinczy utca 18. Street Food Karaván.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra