Hirdetési banner
Pannonhalmi Pálinkárium logó

Pannonhalmi Pálinkárium

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 08:00-16:00
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Pannonhalmi Pálinkárium 1917-es megalakítását követően már csaknem 100 éve pálinkafőzdeként működik, 2007-től a Győri Likőrgyár tulajdonában kereskedelmi főzdeként üzemel. Célkitűzésünk, hogy a pálinka a magyar emberek szívét megnyerve visszakapja – értékeinek megfelelően – az őt megillető helyet!

 

Éppen ezért fontosnak tartjuk a hagyományok tiszteletét és elődeink pálinkafőzési tudományának megőrzését az utókor számára! Mindemellett üzletpolitikánk meghatározó része az innováció és a termékfejlesztés, melyben a fokozatosan változó fogyasztói igényekhez való igazodás, valamint a Pannonhalmi Pálinkáriumtól megszokott magas minőség egyensúlyát kívánjuk megteremteni!

Üzemlátogatás és kóstolás:

A Pannonhalmi Pálinkárium hazánk egyik legszebb látványfőzdéje, ami azt jelenti, hogy a vendég a főzés minden folyamatába bepillanthat. Az elmúlt évben számtalan alkalommal tartottunk pálinkakóstolót vendégeink számára. A rendezvény ideje alatt a főzés folyamatos, így a látvány mellett az illatok is elvarázsolják a hozzánk látogatókat.

A részvétel előzetes egyeztetés alapján a látogatás előtt néhány nappal lehetséges a 06-30/697-0412-es telefonszámon.

Videó (bemutatás):

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra