Hirdetési banner
Koch Borászat logó

Koch Borászat

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: nem ismert
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Mint szőlész és borász hiszek abban, hogy megfelelő szőlőfajták kiválasztásával, nem mennyiség-, hanem minőség-orientált termesztés-technológiával kiváló minőségű borokat lehet készíteni a Hajós-Bajai borvidéken is, hiszen az ország ezen részén a legmagasabb a napsütéses órák száma, amely a szőlő minősége szempontjából az egyik legfontosabb tényező.

A modern technológia – a vele járó magas színvonalú higiéniával – összeegyeztethető a hagyományos borkészítési és kezelési eljárásokkal. Véleményem szerint jó alapanyagból még jobb minőségű borokat lehet – és kell – előállítanunk, melyek a borfogyasztók örömére és egészségére kell hogy váljanak.

A családi tradícióink, szakmai, üzleti, piaci sikereink mellett különösen büszke vagyok arra, hogy 2013-ban a Magyar Borakadémia a tagjai közé választott.

Koch Csaba

Megépítettünk egy látványpincét és egy borkóstoló épületet melyben vállaljuk kisebb-nagyobb társaságok fogadását, családi-, baráti rendezvények lebonyolítását.

Látványpincénkben bortrezorok találhatók, melyekből törzsvendégeink bérelhetnek legkiválóbb boraik érlelésére és tárolására.

Díjak:

  • A Koch Borászat lett az Év Pincészete 2014-ben.

Videó:

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra