Hirdetési banner
Dombi és Fiai logó

Dombi és Fiai Étterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő: szünnap, Kedd-Vasárnap: 12:00-22:00
Elfogadott kártyák: SZÉP kártya
Elfogadott utalványok: Ticket Restaurant
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Mesébe is beillő, takaros erdei házikót rejt a fák övezte zsákutca Tényő község határában. A Dombi és Fiai Vendégfogadó és Étterem családi vállalkozásunknak ad otthont, melyet 1997-ben indítottunk útjára feleségemmel és két fiammal.

38 évet töltöttem a szakmában, a saját és szeretteim álma vált valóra az étteremmel és a hét szobából álló vendégfogadóval, mely családunk nevét viseli.

Stílusa leginkább egy barátságos, kedvesen hívogató fogadó: fagerendás mennyezet, vadtrófeák a falakon, családias kiszolgálással és vadételek ínycsiklandó illatával fűszerezve… valamint a Tényői borvidék finom borainak zamatával…

Étlapunk kínálatában stílusosan a vadételek dominálnak: vendégeink kóstolhatnak szegfűgombalevest vadhúsgombóccal, káposztás-kapros vaddisznósültet vagy éppen aszalt gyümölcsös szarvas ragut – de a hagyományos marha-, sertés-, szárnyas-, halételek rajongói is kedvükre találnak maguknak házias, finom falatokat.

És végül, de nem utolsósorban a természetet, a kirándulást kedvelő vendégeinknek egyedülálló lehetőséget kínálunk a közelben található erdő és dombvidék által, ahol a borturizmus szerelmesei felfedezhetik a közeli borospincéket is.

Látogasson el hozzánk! Szeretettel várjuk Önt és családját Tényőn!

Üdvözlettel:

Dombi Mihály

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra