Hirdetési banner
Champs Sziget logó

Champs Sziget

0 értékelés

  • 1138 Budapest, Margitsziget, Sirály Csónakház, Építők Kajaktelep
  • +36 20 471 0029

Követés

Nyitva tartás: nyári idény alatt
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Champs a Holdudvar és a WNDRLND közvetlen szomszédságában van, pontosan a Margitsziget szívében.

2010 nyarán nyitottuk meg kapuinkat Budapest szívében, a Margitszigeten, Champs Sziget néven. A Margit híd szigeti lejárójától 300 méterre, a pesti oldalon, közvetlenül a Duna-parton található vendéglátóegységünk. Hangulatos környezet, jó levegő, finom ételek és hűsítő italok alapozzák meg népszerűségünket.

A már megszokott babzsák lounge-unk mellett már VIP lounge-val is várjuk kedves vendégeinket. Az új koktél- és fröccsbárunk, amely egyedülálló Budapesten, tesz minket különlegessé. Természetesen továbbra is várjuk a sportrajongókat LCD-tévéinkkel és óriási kivetítőnkkel, amelyeken a világ jelentős sporteseményeit követhetik nyomon.

Az idei nyártól már a rossz idő sem állhatja útját a szórakozásnak nálunk, mert 120 fős fedett résszel és ingyenes WIFI-vel is várjuk vendégeinket a Margitszigeten! Vállaljuk különböző rendezvények lebonyolítását is! (legénybúcsú, leánybúcsú, szülinap, céges parti stb.)

Megéheztél futás közben? Dobj be nálunk egy salátát vagy egy szendvicset! Este ha már kimerültél a szurkolásban, tolj be egy champs pizzát, csak nálunk a Margitszigeten!

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra