Hirdetési banner
Carmen Étterem logó

Carmen Étterem

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek, Szombat: 11:00-15:00 és 18:00-22:00, Vasárnap: 11:00-15:00 és 18:00-20:00
Konyha: magyar, nemzetközi
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Elegáns, exkluzív hangulatú győri étterem a belváros közelében, különleges és hagyományos ízvilágú, gazdag ételkínálattal, kiváló céges- és családi rendezvényajánlatokkal…

A Carmen Étterem Győrben, a Hotel Kálvária**** szállodában található. Étlapunkon nemzetközi ízek, magyaros ételek és igazi különlegességek is szerepelnek, melyekhez a hazai pincészetek legkiválóbb borait ajánljuk. Kínálatunkat szezonális ajánlataink, kulináris élvezetekkel összekötött kulturális rendezvények gazdagítják.

A színvonalas vendéglátást kollégáink szakértő és udvarias hozzáállása is garantálják.

Asztalfoglalás

A tökéletes vendégfogadáshoz kérjük, hogy érkezése előtt – lehetőség szerint – foglaljon asztalt, melyet legegyszerűbben telefonon vagy honlapunkon keresztül tehet meg. Amennyiben Ön vagy vendége speciális ellátást – például allergia, ételérzékenység, egyéb egészségügyi- vagy életviteli oknál fogva – igényel, kérjük, hogy ezt az asztalfoglalásnál szíveskedjék jelezni.

Ajánlott öltözék

A Carmen Étteremben délidőben a könnyed, hétköznapi viselet ajánlott, míg az esti órákban az évszaknak megfelelő alkalmi öltözet.

Parkolás

A Carmen Étterem belső, zárt parkolóval rendelkezik, melyet vendégeink a szabad helyek függvényében díjmentesen használhatnak.

Szervíz díj
Az ételek és italok fogyasztása után 10% szervízdíjat számolunk fel.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra