Hirdetési banner
Brótpékség logó

Brótpékség

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 07:00-19:00, Szombat és Vasárnap: 08:00-12:00
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


Számunkra a sütés művészetet is jelent: időt szánunk az ízre és a minőségre.

Pékségünkben kézműves jelleggel, Csák László cukrász- és pékmester vezetésével készülnek a finomságok, aki Franciaországban, Németországban és Ausztriában tanulta ki a szakmát. Büszkék vagyunk rá, hogy minden egyes kenyér, péksütemény és egyéb finomság hagyományos módon készül, kizárólag elsőrangú, természetes alapanyagokból, mesterséges adalékok nélkül, nagy türelemmel és odafigyeléssel formálva.

Pékművességünk alapelvei:

  • Adalékot, vegyszert, színezéket és tartósítószert nem használunk.
  • Semmiféle sütőport nem használunk, kenyereink 18-20 órán át kelnek.
  • Lemondunk a csúcsteljesítményű, automatizált technológiákról, kenyereinket kézzel formáljuk.
  • Péksüteményeink alapanyagai frissek és egészségesek.

A Villa Bagatelle alsó részén kialakított Brótpékségünkben teljes kiőrlésű kenyerekkel, bio pékárukkal, cukormentes péksüteményekkel, 100%-os frissen facsart gyümölcslével, valamint egyéb egészséges finomságokkal várjuk vendégeinket.

Különösen büszkék vagyunk a ház kenyerére, az Ardennerre, valamint a pékmesterünk által megálmodott csigatorony sorozatra, amely nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében. Cukrász desszertjeinket is saját magunk készítjük, amíg pékségünkben vásárol, meglesheti egy ablakon át műhelyünket, ahogyan az édességek készülnek.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra