Hirdetési banner
Bonbonier logó

Bonbonier

0 értékelés

Követés

Nyitva tartás: 24/7 (online rendelés)
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel a Tulajdonossal

Ha érdeklődni szeretne, akkor töltse ki az alábbi űrlapot, amellyel üzenetet küldhet a hely tulajdonosának.


A Bonbonier olyan kis vállalkozás, mely egy gyerekkori álmot váltott valóra. Megtestesül benne a csoki iránti szeretet, szenvedély és egyben a kreativitás, művészet is.

Olyan kézműves termékeket hoztam létre tetőtől talpig finom belga csokiból a bonbonok mellé, mely személyre szabható, egyedi ajándék lehet bárki számára. Sokan nem is gondolnák, de rengeteg mindenre képes a csokoládé. A variációknak és a kreációknak egyedül a fantázia szabhat határt.

 

A Bonbonier név maga is tökéletesen lefedi azt, ami itt készül, hiszen jelentése nem más, mint egy pici dísz doboz, melyben régen nagyszüleink édességeket és bonbonokat tároltak, abból pedig sok szeretettel kínálgatták az unokáknak, családtagoknak a finomságokat. Nem utolsó sorban az édesség, csokoládébolt jelentését is magában hordozza.

Személyre szabható, egyedi ajándék bárki számára, aki megszállott csoki rajongó:)

Karácsonyi ajándéknak, kollégák és ügyfelek számára logóval ellátva tökéletes egyedi ajándék lehet, függetlenül attól, hogy férfiaknak, vagy nőknek készül. Nem egy szokásos porfogó, hanem egyedi gourmet ajándék, melytől mindenkinek eláll a lélegzete.

Írjon véleményt!

Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon az értékelés hozzáadásához.

Tovább az eszköztárra